Колко струва Борисов на държавата?

Колко струва Борисов на държавата?


Предупреждаваме, че тази статия не се препоръчва на хора със слаби сърца и нерви! Шокиращите цифри са пред нас !

Колко струва Борисов на държавата?

Над 40 милиарда ни е загробил Борисов !
Грубата сметка е от 2013 година когато протестите дирижирани от Сорос и „Протестна мрежа“ с любезното съдействие на медиите на Иво Прокопиев върна Бойко Борисов на власт!

Efekt 2

Тогава бяха усвоени от Европейският съюз 15 милиарда след това обаче през 2015 и 2016 година бяха изтеглени нови 25 милиарда заеми!
Въпросът е къде са парите?
Отговорът е, че са преразпределени в онази паралелна държава !
С тези пари отдавна Българската авиация да има нови самолети, армията да има нови кораби и техника!

Отдавна полицията да има по-големи заплати, а здравеопазването наистина щеше да е на ниво !
Да не говорим с колко можеха да бъдат вдигнати заплатите и пенсиите в страната, а тези пари да се влеят в икономиката, която да стимулира и поощри малкият и среден бизнес, който на своя страна щеше да създаде работни места и всичките пари щяха да подобрят осезаемо събирането на данъци и такси и държавата щеше да има по-голям ресурс!

Но на практика правителството на ГЕРБ не работи за държавата, а за собствените си работодатели – мафията и всичко се открадва, а за хората само голи обещания и измислени скандали да се занимават с кой какво казал и кой какво направил докато машината за усвояване – кражба работи добре смазана от грабителските си интереси !

Колко струва Борисов на нас хората?
Ами над 200 затворени болници, над 400 училища и всеки ден някой голям предприемач фалира, всеки ден десетки фирми са затворени и хора остават без работа !
Само за първото тримесечие на 2016 година са закрити над 27 000 малки фирми у нас, а зад тях стоят човешки съдби и разбити човешки мечти !
Каква е цифрата до сега, ами това е най-пазената тайна в България !

Всяка година десетки хиляди закриват фирмите си, което реципрочно означава само едно – много десетки хиляди остават без работа като някой напускат страната, а други се вливат в огромната армия от безработни, които поемат по-дългият път на дълговата криза, бедност и болестите съпътстващи тази трагедия !
И докато търпим да бъдем на мизерните подаяния на правителството ни вече сме над 3 милиона, който са под прага на бедността или на самият праг ! Поредната изкуствена инфлация, което с нищо не налага да я има в момента и предстоящото вдигане на цените и тока и съпътстващото вдигане на цените и услугите, а след това ще влоши и без това крайно мизерното състояние на Българите !

Тук не става дума само за алчност и грабеж, тук става дума за добре планиран ГЕНОЦИД от който всеки само се надява, че ще се размине !
Единственият начин обаче да спре геноцидът е да се вдигнем заедно всички и да изхвърлим боклука от властта !
Или просто да дочака всеки своят край в смирена контролирана бедност и нищета !
Време е да изхвърлим боклука или той нас!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.