изпрати новина
Водещи новини

Колко струва Борисов на държавата?

Колко струва Борисов на държавата?
Предупреждаваме, че тази статия не се препоръчва на хора със слаби сърца и нерви! Шокиращите цифри са пред нас !

Колко струва Борисов на държавата?

Над 40 милиарда ни е загробил Борисов !
Грубата сметка е от 2013 година когато протестите дирижирани от Сорос и „Протестна мрежа“ с любезното съдействие на медиите на Иво Прокопиев върна Бойко Борисов на власт!

Тогава бяха усвоени от Европейският съюз 15 милиарда след това обаче през 2015 и 2016 година бяха изтеглени нови 25 милиарда заеми!
Въпросът е къде са парите?
Отговорът е, че са преразпределени в онази паралелна държава !
С тези пари отдавна Българската авиация да има нови самолети, армията да има нови кораби и техника!

Отдавна полицията да има по-големи заплати, а здравеопазването наистина щеше да е на ниво !
Да не говорим с колко можеха да бъдат вдигнати заплатите и пенсиите в страната, а тези пари да се влеят в икономиката, която да стимулира и поощри малкият и среден бизнес, който на своя страна щеше да създаде работни места и всичките пари щяха да подобрят осезаемо събирането на данъци и такси и държавата щеше да има по-голям ресурс!

Но на практика правителството на ГЕРБ не работи за държавата, а за собствените си работодатели – мафията и всичко се открадва, а за хората само голи обещания и измислени скандали да се занимават с кой какво казал и кой какво направил докато машината за усвояване – кражба работи добре смазана от грабителските си интереси !

Колко струва Борисов на нас хората?
Ами над 200 затворени болници, над 400 училища и всеки ден някой голям предприемач фалира, всеки ден десетки фирми са затворени и хора остават без работа !
Само за първото тримесечие на 2016 година са закрити над 27 000 малки фирми у нас, а зад тях стоят човешки съдби и разбити човешки мечти !
Каква е цифрата до сега, ами това е най-пазената тайна в България !

Всяка година десетки хиляди закриват фирмите си, което реципрочно означава само едно – много десетки хиляди остават без работа като някой напускат страната, а други се вливат в огромната армия от безработни, които поемат по-дългият път на дълговата криза, бедност и болестите съпътстващи тази трагедия !
И докато търпим да бъдем на мизерните подаяния на правителството ни вече сме над 3 милиона, който са под прага на бедността или на самият праг ! Поредната изкуствена инфлация, което с нищо не налага да я има в момента и предстоящото вдигане на цените и тока и съпътстващото вдигане на цените и услугите, а след това ще влоши и без това крайно мизерното състояние на Българите !

Тук не става дума само за алчност и грабеж, тук става дума за добре планиран ГЕНОЦИД от който всеки само се надява, че ще се размине !
Единственият начин обаче да спре геноцидът е да се вдигнем заедно всички и да изхвърлим боклука от властта !
Или просто да дочака всеки своят край в смирена контролирана бедност и нищета !
Време е да изхвърлим боклука или той нас!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*