Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Корнелия Нинова доказа, че Борисов няма топки

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова свири мачът на генералите !

Но за сега няма такава битка, няма или поне Борисов не е на ринга !
В левият ъгъл застана изправен генерал Радев, но от дясно го няма Борисов! Той е в съблекалнята и трепери от страх, сълзи, сополи и паника тресе Борисов и една ръка, която му подава кърпичка с избродирано на нея АБВ !

Генерал Радев бе обстрелян като козел архар в Узбекистан или по-точно в Булгаристан !
Как така на мача на генералите на ринга го няма Бойко Борисов – ГЕНЕРАЛЪТ или наречен още белият генерал !

Бойко Борисов
И така АБВ напуснаха правителството ама само за пред хората и да доразбият БСП ама от БСП се усетиха и ги отсвириха !
За сметка на това точно сега съвпадение или не започна Ловният сезон, в който Първанов е активен и деен в този период на годината и веднага заваляха критики като куршуми !

Радев е под обстрел и това е видно – Първанов му пожела успехи само в личният живот и толкова !
В някой издания веднага се появиха статии със снимка и интрига, че генерал Радев пък имал любовница !

Ако на това не му викате интриги то здраве му кажете !
Истината е, че Корнелия Нинова доказа на практика, че Бойко Борисов няма топки и затова на боксовата среща на генералите липсва единият генерал – този дето няма топки !
От БСП дадоха ясен пример, че техният кандидат може да бъде твърд и е готов за битка, готов да се изправи пред предизвикателства, но няма кой да го предизвика и за сега БСП печелят служебно мача!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.