Къде е мястото на България на геополитическата карта?

 

Къде е мястото на България на геополитическата карта ?

 

СМЪРДИ НА РЕЖИСУРА И ПЛАН. ЗАЩО USA СЛУЖБИТЕ НЕИСТОВО ПОДДЪРЖАТ КОРУМПИРАНИ, НЕКОМПЕТЕНТНИ И СЛАБИ BG УПРАВЛЯВАЩИ

Екипът на blife.eu публикува текста без редакторска намеса:
Интересен прецедент за цяла Европа, в бедствието наречено „бежанска криза“. За пръв път една държава брани границите си, не за да не влязат бежанци през нея, а за да не излязат. Българо-турската граница. Смърди на режисура и план. Въпросът, който трябва да занимава всички от днес е „защо ни брани Турция“? Главният въпрос. Прецедентът днес по границата ни с Турция, ме навява на мисълта, че България е главна носеща колона на ЕС в момента, и всички факти говорят за това, въпреки, че нито една медия няма да обели и дума за тях. Нека погледнем картата и да се опитаме да мислим геополитически – освен с Турция, граничим с Гърция, Македония, и Сърбия. Ако България бъде залята шоково от бежанци, подобно на тези четири държави, това означава правителството на Бойко, крепено от кухите патерици РБ, НФСБ и АБВ да падне, и в България да дойде на власт про-руско правителство. Про-руско правителство у нас означава повличане на крак на славяно-езичните, но не членки на ЕС Сърбия и Македония. Отвъд Сърбия обаче, е Унгария, която само очаква съмишленици в източния блок, за да предприеме драстични мерки срещу диктатът на Брюксел. Словакия също няма да остане по-назад, а нека не забравяме, че известният с негативното си отношение към бежанците Виктор Понта точно сега е разследван за корупция. А Гърция е направо готова след поредното „споразумение“ с кредиторите си и последвалият бежански натиск. Та ето как за пореден път България има голямо значение за хода на историята, и ето защо са всичките неистови усилия на американските служби в България управляващите винаги да са слаби, корумпирани и некомпетентни. Ето защо и сме толкова пазени от шоково нахлуване на бежанци. България веднъж вече е спасявала Европа от ислямизация. Хан Тервел, в началото на осми век разбива стохилядна армия пред Константинопол, избивайки повече от трийсет хиляди сарацини, и с тази победа спира устремът на арабските бойци към Европа. Хан Тервел е канонизиран по-късно от западната църква като светец.Подписано от: Ани Ангелс
Източник: afera.bg

Екипът на blife.eu Ви подава този материал, който ни кара да погледнем макрорамката! Кара ни да си зададем някой въпроси : Например къде е естественото място на България в геополитически план. Трябва ли България рязко да поеме ракурс към славянските и християнските народи където ни е мястото по ген и Бог или да оставим накара да ни погълне за винаги ? Защо непременно Брюксел и Вашингтон да казват каква позиция трябва да има България за Българите си ? Нали третият закон на Нютон гласи : „Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.” Ако едно тяло действа на друго тяло с дадена сила, то винаги второто тяло противодейства на първото с равна по големина и противоположна по посока сила, приложена в точката на взаимодействие. Дали точката на взаимодействие няма да се окаже именно България ? Къде е равното по сила Християнско противодействие само В Русия ли има Християни къде е Европа къде е Българският дух ? Много са въпросите който можем да зададем но няма да получим отговор ! Но скъпи читатели скъпи приятели можем да си ги зададем на нас самите и да чуем отговорът на сърцето си то поне няма да ни излъже!Екипът на blife.eu благодари на Веселина Томова главен редактор и собственик на сайтът afera.bg – сайтът който не спира да пита!Ние от blife.eu Ви благодарим.че сте наши читатели и благодарим Ви за доверието!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2