Марков каза

Марков казаВижте какво публикува на стената си полковник Николай Марков
Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

 

 

„Враца е гробище за млади хора! Това не е единичен случай, а дискотеките са ада!“. Думи на ученичка, която е била приятелка на убитото младо момче.
Госпожо Бъчварова, обявихте ясно, че ще считате всеки коментатор или бивш служител като заплаха за националната сигурност ако коментира МВР. Дано сте помислила преди това поне три пъти! Декларирам ви, че аз няма да се съобразя с вашата юридическа виталност и дълбока некомпетентност, както и от грубото погазване на конституционниграждански права, едно от което е право на свободно изразяване на мнение. Тези неща не се определят от вашите лични представи за правова държава. Сами виждате по горе какво казват децата ни, а не експертите коментатори, така че ако ще считате като заплаха за националната сигурност някого, логично е да бъде целия български народ. Мафията, госпожо министър не е държавата! Тя е сложен организъм, който се вгражда в държавата, но я унищожава като смисъл и съдържание. Същата тази престъпна схема предстои да бъде унищожена за да съществува тази страна, която е факт повече от 7000 години. Добре е да си изберете сама ще останете ли говорител на неосъдени престъпници или ще разчитате на тях за да не станете в крайна сметка самите вие заплаха за националната сигурност!? А след това и при друга власт различна от статуквото нищо не се знае, нали?
Иронията на съдбата има ужасяващи спомени в българската история! А тя както знаете често се повтаря и дай Бог този път да успеем да я заобиколим безкръвно…

edededed

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2