Мафията тръгва на избори

Мафията тръгва на избори


Избори 2019 година мафията на живот и смърт !

Говори се за паралелна държава, но само се говори за мафията, която управлява страната ни!

Бойко Борисов и Цветан Цветанов дадоха ясен знак да се активират по места всички структури !
Местната власт играе с местните мафиоти, а те са подчинени на големите мафиоти, които пък играят с правителството ни !
И така този, който контролира улицата, контролира и изборните процеси !

Efekt 2

Сега светна ли Ви лампичката ?

Предизборно много хора ще бъдат пуснати от затворите за да помагат на изборните процеси !
Много бандити ще бъдат пуснати на свобода за да изпълнят политическите си поръчки !
Други пък ще бъдат някак си внезапно арестувани и възпрепятствани за да не влияят на изборните процеси!

Сега светна ли Ви лампичката ?

„Всеки да си почисти къщичката“ е не е нито червена, нито синя светлина, а е зелена да действат който както намери за добре само и само да бъдат отстранение всички, който могат да попречат на ГЕРБ да спечелят !

Хора внимавайте, МВР е събрало достатъчно информация за всеки, който е политически активен, всеки, който е с изявена гражданска позиция и всеки, който активно пропагандира НИКОГА ГЕРБ НА ВЛАСТ!

Сега тази информация е в бандитите и всеки го очаква сценарии специално подготвен за него според човека, ситуацията и ресурсът на мафиотите в региона!
Не се изключват и гастроли на наказателни бригади и всичко това с любезното затваряне на очите на местната полиция !

Очакват се много неизвестни извършители да извършат действия срещу известни потърпевши !

Сега светна ли Ви лампичката ?

За да оцелее политико-икономическата мафия е готова на всичко – те контролират съд, прокуратура, службите, НАП , данъчни и ДАНС дори те контролират всички медии, те контролират лостовете на държавата и ще ги използват срещу вас, бъдете сигурни ! Дали системата ни убива ние не можем да кажем, но залогът е на живот и смърт !

Бъдете внимателни и бдителни, бъдете на щрек за вас и вашите семейства, бъдете подозрителни и предпазливи за всеки, който не е от редиците на ГЕРБ е обект на внимание, разработка и както е казано „всичко казано от вас може и ще бъде използвано срещу Вас“!

Цели се да се всее страх и цензура, цели се контрол, репресии и още диктатура и не се подавайте на страха, защото завладее ли ви те са успели !

Истинските страхливци са тези, който ви пращат мафията, тези, който искат да управляват чрез страх, насилие, беззаконие и репресии на всичко това можем да кажем диктатура !

Посланията са ясни – арестуваме бизнесмени и олигарси, та Вас ли не можем ?

Говорете, споделяйте, давайте гласност на всеки случай на насилие и репресия над Вас и нека всички видят истинското лице на това мафиотско правителство!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.