Москва не вярва на сълзи, но вярва на пари!

Москва не вярва на сълзи, но вярва на пари!


Няма го Комунизмът вече и Москва не е като преди!

Няма го и Тодор Живков да се види с Брежнев и да полетят влакове и кораби с нискокачествена продукция за необятният руски пазар! Днес в епохата на Капитализма всичко е пари!

Руският премиер дойде в България на крака при нашият Бай Ганьо, но никой не каза и колко високопоставени личности и министри бяха в свитата на Медведев! Нашите показаха неуважение дори унижение!
Но стана ясно, че Москва не вярва на сълзи, а само на пари и затова се поискаха гаранции от Европа, а не от нашите, защото в България нашите управляващи са управлявани, а Медведев не иска да преговаря с работника, а с шефът му !

Efekt 2

Доста показателно е това за статуса на Борисов в международен план и докато ви казва Бойко за началниците от Брюксел „каквото решат“ вярвайте му ! И така всичко в Русия е частно -природни ресурси, икономика, всичко и така тук не става дума за междудържавни уговорки, а за икономически интереси и гаранции за тях !

Тъпият Бойко бая схеми обърка на Русия и се хвали с това, но забравя, че няма вечни политики, но има вечни интереси ! Русия е световен фактор, а Бойко е обикновен слугинаж на ЕС и USA и докато Борисов съсипва мега големите икономически проекти свързани с България Ердоган укрепва и развива икономиката си и така национален предател ли е Борисов или обикновена слуга сами преценете, но едно е ясно, че всички ние пагубно губим заради това управление !

И така за пари става дума, не за сълзи, сълзите са за нас, а скоро няма да има газ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.