На остров боклуци заливат улиците след новогодишните празници!

На остров боклуци заливат улиците след новогодишните празници!


Англия посреща новата година с много боклуци. След купона остават купища бутилки и отпадъци, които сметоподържащите фирми не мога да изхвърлят.

Обемът на боклука е в пъти над нормалните количества и на практика Великобритания е блокирана в боклуци. Всяка година е така, коментират минувачи. В България обаче не е така, защото Българският народ мизерства и няма средства за разточителен живот.

Така е в богатите страни – имат и големи възможности докато в бедните не е така. Може би и затова някак си нашето правителство ни държи бедно за да не правим боклук, но пък имаме заводи за горене на боклук, които ще горят боклуците на цяла Европа.

Добре, че Великобритания излезе от Евросъюза иначе и техният боклук щяхме да вземем. И докато властите в Бирмингам молят народа за съдействие, в България никой не пита народа, а за нас остава екологичното замърсяване на околната среда.

И ние е време да изхвърлим политическият боклук от властта. Бедноста ни е наказанието че ги търпим.

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.