Николай Ненчев разпродава военните имоти по морето!

Николай Ненчев разпродава военните имоти по морето !

Освен шест имота във Варна Николай Ненчев ще продаде и летището в Балчик

Осем военни имота с обща оценка 24,8 млн. лв. да бъдат продадени на търгове, разреши в сряда правителството по предложение на военния министър Николай Ненчев.

6 са във Варна, като трите най-евтини с оценки между 510 000 и 801 000 лв., са в местността Арабтабия над кв. „Аспарухово“. Всеки е с площ около 18 000 кв. м. Поне 1,8 млн. лв. струва терен от 84 хил. кв. м в местността Кара тепе над кв. „Виница“ на морската столица, пише „24 часа“.

4,7 млн. лв. ще се търсят за имот от 174 000 кв. м в кв. „Владислав Варненчик“ близо до летището във Варна. Най-скъпият имот е в район „Младост“ и е оценен на 13,3 млн. лв.

Освен шестте имота във Варна военните ще продадат и летището в Балчик, към което има интерес да бъде превърнато в туристическо. Неговата оценка е за 2,4 млн. лв. Ще се продават и казарми на 236 000 кв. м в хаковското с. Малево. Това е и най-евтиният имот на стойност 506 хил. лв. Имотите трябва задължително да бъдат продадени на търг, като началната цена да е поне с 10% по-висока от оценката на имота, реши правителството. Освен това към тях трябва да се прибави и стойността на съоръженията на бившите казарми, с която са заведени в баланса на отбранителното министерство. За още 10 имота в кв. „Изгрев“ във Варна до военноморската база бе разпоредено да станат частна държавна собственост, за да може да се продават.

Efekt 2

„Кинтекс” и „ВМЗ- Сопот” пък влязоха в забранителния списък за приватизация, реши още кабинетът.

Министър Николай Ненчев продава Военните имоти със силно занижени цени от пазарните !

Но ако си спомняте той отдавна е в бизнесът с имоти, още от времето когато е продавал и е правил документни измами с една от уволнените си служителки за имот дарен на Партията  на земеделците, а той го е продал  заедно с гробът на дарителя! Е как няма да го продаде, та те имотите  в местността „Траката” на Златни пясъци са скъпи !

Хора, докато в момента ескалира положението в страната, Управляващите се опитват да прекарат измами и закони, който да не са във фокусът на вниманието на хората !

И така докато хората са бити в Раднево, а Министър Ненчев прави пари по морето !

Как се продава летище в Балчик? Ами как, като има голф клубове и интереси, а там всичко е възможно !

Николай Ненчев бърза да ликвидира армията и всичко в нея !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.