Няма мафия, защото Борисов не търпи конкуренция!


Няма мафия вече, за всичко се грижи МВР!
Съкращение от Министерството на Всякаквите Работи – така бе кръстено от времето на Цветан Цветанов, който превърна институцията за ред и сигурност, за гарантиране на политическа и мафиотска сигурност, а ред там няма стига да си платил !

Свидетели сме на Ало измами за стотици хиляди, които се представят за полицаи и най-парадоксалното е, че до сега не ги хващат полицаи и как да ги хванат като това са контролирани и охранявани процеси !

В друга държава само заради честа на пагона биха изкоренили това перо на престъпността !

Efekt 2

Няма заловен крадци на коли, няма заловени нарко банди, няма престъпност, е има някой друг случай изтекъл из под фурашките и влязъл в медиите като онзи с оръжието заловено в София дето май едни агенти на ГДБОП продавали оръжие на едни агенти на ДАНС и така всичко се покри !

Няма мафия, всичко вече е на ниво ченгета и ако познаваш правилните ченгета си по-силен и от най-страшният мафиот !
Има ли неудобни?
Виждаме как се самоубиват бивши прокурори с по четири куршума за по-сигурно ! Какво ли не виждаме обаче?

Не виждаме онази контрабанда за която говори премиерът !
Не виждаме онази проституция !
Не виждаме трафикът на хора !
Не виждаме и трафикът на органи !
Не виждаме и програмите за експерименти на лекарства над хора у нас, които са третирани като опитни мишки без това да е законно !

Не виждаме много неща, например цигарите без бандерол !
Не виждаме производството на фалшиво Евро и долари, а само един път в годината обявяват някой печатница, че е заловена и това е, а през другото време на годината какво става нима да няма фалшификатори, които пълнят с комисиони агентите на службите?

Не виждаме какво става от митниците и министерските агенции как се вкарват фалшиви храни !
Как се вкарват плодове и зеленчуци ГМО или третирани с опасни препарати ! Не виждаме как внезапно катастрофират бизнесмени и какво става със заводите и бизнесът им, не виждаме нищо, нали като всичко привидно е спокойно като няма паралелна държава, няма мафия, а всичко е спокойно !

Е откакто дойде ГЕРБ друга мафия не може да вирее, да си го кажем направо ! Не виждаме как се изсичат горите, няма дървена мафия, няма бяла мафия, няма банков картел, няма картел на горивата, няма бе никакво престъпление в страната ни, няма, нали?
То и мафия няма, защото Бойко Борисов не търпи конкуренция, затова няма мафия !
Сега като няма мафия срещу кого се бори специализираната прокуратура ми кажете, а сетихме се – срещу медии и кметове най-вероятно!

Сега ще наблюдават цяла България с камери !

Борба с контрабандата или борба с всеки който не се отчита?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.