Особености на Българският лов

Особености на Българският лов

Интересното е, че доста неща се в България се решават по време на лов !

И докато си бродят из гората и бистрят политика там винаги нейде в шубрака са ония дето ги пазят от самите тях дори !

И така особеностите на Българският лов сега !

Efekt 2

Есен е, в гората мирише на шума, времето е приятно, из тези дни за лов кучетата лаят и не се знае кой по какво ще стреля !

Кой ще стреля по глигана, кой по генерал !

Радев вече се оплака, че целият политически Джураски парк е срещу него така, защото Корнелия игра Ва банк  и на конференцията веднага след вота съобщи, че няма да се пазари с никой и така хвърли генерала на хрътки и копои,  хвърли го на патриоти и измислени герои !

Иначе пък Реформи в гората няма, Трайчо даже не затрая и веднага смени генерала !

Марешки пък уж се бори срещу картелите на Бойко и каза, че ще ги подкрепи, ако това не е лицемерие какво е кажи ми ти ?

Псевдопатриоти са се определили наедно с Местан за глигана и ще гласуват пак за коалиция Бостан, защото важно е да са в играта без значение, че са на Ердоган на страната !

От АБВ се колебаят, ама отдавна ГЕРБ са си едно и уж излязоха от властта, ама пак негласно са за ГЕРБА !

Кака Таня си мълчи и така ще е до края и няма да посочи, че са в един екип и тя с ГЕРБ, нали са в управлението на страната !

Всички обстрелват генерал Радев  по медии и по седенки, по гори и поля и дето се покаже генерал ще получи по някоя сачма!

Особеностите на Българският лов са, че няма особености !

Борисов казва, че ДПС играят с БСП, но колко гласуваха за генерал Радев от Турция и колко за глигана Цецка? Това означава, че Патриотите и ДПС  гласуват за Ердогановата ханъма !

Идва балотаж, отворете си очите, Вие симпатизанти на ВМРО и от АТАКА, от Патриотичният блок също, щото ми се струва, че гласувате за Местан и Ердоган, а Вашите водачи не са патриоти, а лапачи !

Не знам за другите патриоти, но поне този генерал Радев се е клел във военното училище да защитава страната ни отвътре и отвън !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.