Отиде си Алекс

Отиде си Алекс


Отиде си Алекс, отиде си една легенда, един шедьовър, един неповторим журналист!
Казват, че няма незаменими хора, а имало незабравими, но не е така – Алекс бе уникален и бе незаменимият приятел!
Простил бе на своите врагове и пак им бе устата!
Днес хиляди цветя умряха за Алекс, но няма да го върнат!
Стотици дойдоха да се поклонят и да си вземат последно сбогом с него! Добър приятел – един от най-добрите!
От години всеки ден по един час си говорихме за нещата от животът, за работа, имахме планове, кроежи, говорихме за иновации, за журналистика, статии и сайтове, всеки ден планове нови и нови, но съдбата се намеси и отне ни Алекс!

Ще ми липсва бащините съвети и приятелската дума блага, ще ми липсва гласът, ще ми липсва онова МАЙНА!

Нямам думи, с който да изкажа скръбта си, нямам думи, с който да опиша личността ти Алекс!
Каквото и да кажем за теб все ще е малко, голямото ти сърце не издържа и понесе болката ни, трудностите ни, понесе радости и успехи, но какво не понесе ние няма да узнаем, отнесе ни тайните в гробът си!

Efekt 2

Прекланяме се пред светлата ти личност, пред талантът ти, пред журналиста, издателя и собственикът на медии, но аз се прекланям пред ЧОВЕКЪТ и приятелят Александър Стоилов, почивай в МИР приятел!

Изпратихме те с думите „мир на душата ти“, но аз зная, че ти пак ще си до нас, пак ще ни напътстваш и вярвам в това Алекс!
Горд съм, че ми позволи последните години да яздя с теб в информационната прерия!

Минахме през какво ли не, но оцеляхме аз, ти и Мишо сложихме в малкото си джобче десетки много милионни медии и трима Господ ни събра и пак той ни раздели!
Днес си взехме последно сбогом, но не е така, защото винаги ще живееш в сърцата ни като най-добрият майстор на перото, като човекът и приятелят, който ни научи да бъдем добри в животът, който ни показа, че не всичко е трафик, не всичко е пари, а приятелството и човещината са много над всичко останало!

Почивай в МИР друже, никога няма да те забравим и няма и да можем, защото ти ще останеш най-светлият ми спомен!
Господ Бог да се смели над душата ти и дано си на по-добро място ! Ако в Раят има преса то всички Ангели ще те следят с интерес, сигурен съм!
Почивай в МИР!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

2 comments

  1. Да се помолим за душата му! Дано се намира в по-добър свят – свят без болка, злоба и лицемерие! Поклон пред този ИСТИНСКИ човек!!!

  2. That’s cleared my thoughts. Thanks for cogtributinn.