Представление и управление

Представление и управление
Да Ви представим нашите кандидати дето да Ви ПРЕДСТАВЛЯВАТ или да гласувате за нашите кандидати дето да Ви управляват!

Има една максима, че ако изборите можеха да променят нещо в управлението на България сигурно щяха да ги забранят със закон!

Та и тънкият момент на Демокрацията и театралната постановка – Ти решаваш! Нима всички кандидати не са на кандидатите на статуквото на управляващите в сянка или грешим?

Големият ГЕРБ капан в тези избори е да се пусне празна Бюлетина! Защото празна Бюлетина винаги може да бъде манипулирана от членове на секционните комисии там където е силата на ГЕРБ !

Efekt 2

Дето казват в една от партиите „не е важно кой за кого е гласувал, а важно е кой брои гласовете“! И така управляващите, които би трябвало да са ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ народът имат друг прочит на тълкованията и те са управление на всяка цена!

Свидетели сме на безпринципни коалиции и с дявола биха се сродили само и само те да управляват! Такива амбиции на всяка цена знаем, че винаги са съпроводени с не мръсни номера, подла игра и без спазването на никакви правила!

Свидетели сме на театрална постановка, в която има елементи на измама, има всичко, но не и реална демокрация! Гласуваш за този, който да те представлява, а получаваш този, който ще те управлява!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. This post has helped me think things thrgouh