ПОЧИНА Джордж Сорос BREAKING NEWS: GEORGE SOROS HAS DIED

yhyhyh


Според една медия Джорд Сорос е обявен за мъртъв !

Според източника Сорос е получил инфаркт !

Според пресата той е имал сърдечни проблеми, който е неглижирал и е минал един курс на лечение с антибиотици на скоро !

Всички знаем кой е Джордж Сорос (на английски: George Soros, на унгарски: Soros György – Дьорд Шорош) – американски финансист и милиардер от еврейско-унгарски произход.

Efekt 2

Става известен с валутни спекулации и дейността си на филантроп. Основава фондация „Отворено общество“ и написва няколко книги.

Неговото богатство е оценено на 8,5 млрд долара от списание Форбс, с което той се нарежда на 80-то място по богатство в света и 24 в САЩ. Сумата, която е дарил от 1991 г. насам чрез своята фондация „Отворено общество“, е около 5 млрд. долара. Също е спонсор на „Кива“, организация от Сан Франциско, която се занимава с безлихвено микрофинансиране, насочена основно към развиващите се страни. Според неоконсерватора Дейвид Хороуиц чрез Институт Отворено общество и мрежата от организации, които той финансира, Сорос не само подпомага Демократическата партия в САЩ чрез т.нар. Сенчеста партия (от англ. Shadow party), но и с група от хора около него активно диктуват дневния ред на партията. По същият метод той контролираше много партии по целият свят включително и България !
За смъртта на Сорос се позоваваме само на един източник и това е dailynewsposts.info

Сорос е мъртъв

Ние от Blife.eu няма да тъжим за Сорос, защото той финансира целият мигрантски поток в Европа и у нас !
Той финансира и БХК !
Той финансира някога и свалянето на Жан Виденов, който отказва на фондация „Америка за България“ да се меси и дава насоки на правителството и последва инфлация, глад и мизерия, бунтове и сваляне на правителството, защото никой не даде заем на България !

Той направи много страшни неща в света и ние бихме казали „дано гориш в ада, копеле“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

13 коментара

 1. Здравко Сотиров

  Хубава година, Клинтън, Сорос, Обама и компания, Плевнелиев, Герб, БХК измислен комитет, и колко още да изброявам, всички маймуни в джунглата, как да не изпиеш едно питие в повече и сега, а и на Нова Година ?

 2. Райна Чакърова

  Инфарктните изборни сътресения в САЩ и България вероятно спомогнаха Господ да си го прибере. Ключарят на небесните селения дано му е отворил вратата към Ада! Мястото му е там! Ни грам съжаление, че се е преселил в Отвъдното. Да видим сега кой у нас ще си сложи траурна лентичка.

 3. Райна Чакърова

  Интересно защо не ми поместихте коментара

 4. Райна Чакърова

  Пол Сорос е починал

 5. Райна Чакърова

  Istina li e

 6. Абсолютно точноооооо!!!!

 7. АБСОЛЮТНО ТОЧНООООО!!!!

 8. Абсолютно точнооооо!

 9. АКО Е ИСТИНА – СВЕТА ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ ОТ МАНИПУЛАТОРА СОРОС !СЕГА ДА ГИ ВИДЯ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ТРОЛОВЕТЕ МУ !И ФОНДАЦИИТЕ !ПЪЗЕЛЪТ СЕ НАРЕЖДА ТРЪМП -ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ РУСЕВ НА БЪЛГАРИЯ !НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ И ТРЕТАТА ВОЙНА ЩЕ СЕ ИЗБЕГНЕ !

 10. Petar Petrov

  Фалшива новина …за жалост.

 11. Хер Флик от ГЕСТАПО

  Най-накрая.

 12. ПРЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ СЕ БЕШЕ ПУСНАЛ СЛУХ,ЧЕ Е ПОЧИНАЛ ?!? ДАЛИ И СЕГА НЕ Е “ ПАРТЕНКА“ ?!?

 13. костадинка

  Този вампир да не вземе да въскръсне