Преди минути ! Показен разстрел в Пловдив!

Преди минути ! Показен разстрел в Пловдив!


Вижте подробностите тук и сега!
Показен разстрел в гр.Пловдив!
За сега няма данни за други пострадали!
Убийството е било поръчково и според дошлият екип смъртоносният изстрел е бил този в гърдите на жертвата !
Полицията е образувала досъдебно производство срещу неизвестен извършител и в момента се преглеждат записи на камери и се разпитват свидетели на инцидента !

Собственикът на фитнес център „Лаута”, която се намира на територията на район Тракия (между парк Лаута и кв. Камен град /бл.239/).
Именно и тук е станало убийството и в момента районът е отцепен като се търсят улики и доказателства преди местопрестъплението да е замърсено както казват служители на криминална полиция !

В Пловдив запознати казват, че това е най-голямата и най-модерната фитнес зала с площта си от 1000 м2 залата предлага 88 уреда за всички мускулни групи. Оборудван по европейски стандарт, фитнесът разполага с професионални машини със свободни тежести, сектор за щанги и дъмбели, кардио сектор, тенис на маса, зала за бокс, сауни и протеинов бар. Дали е имал врагове тепърва ще се изяснява казват органите, но едно е обезпокоително, че прави впечатление, че всеки ден има убийства и разстрели!

Efekt 2

Мутренските времена се завърнаха и животът на улицата стана опасен !
ГЕРБ командват в Пловдив и няма проект, който да бъде реализиран в града без да се отчетеш на ГЕРБ като една от версиите е, че става дума за неуредени сметки покрай хора на ГЕРБ близки до властта и шефът на комплекса !

В крайна сметка информацията е оскъдна по случая в този момент !
Но прави впечатление, че става дума за показен разстрел на улицата, там където всеки може да пострада !
Хората говорят, че България се върна в мутренските си години !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.