изпрати новина
Водещи новини

Преди минути ! Показен разстрел в Пловдив!

Преди минути ! Показен разстрел в Пловдив!
Вижте подробностите тук и сега!
Показен разстрел в гр.Пловдив!
За сега няма данни за други пострадали!
Убийството е било поръчково и според дошлият екип смъртоносният изстрел е бил този в гърдите на жертвата !
Полицията е образувала досъдебно производство срещу неизвестен извършител и в момента се преглеждат записи на камери и се разпитват свидетели на инцидента !

Собственикът на фитнес център „Лаута”, която се намира на територията на район Тракия (между парк Лаута и кв. Камен град /бл.239/).
Именно и тук е станало убийството и в момента районът е отцепен като се търсят улики и доказателства преди местопрестъплението да е замърсено както казват служители на криминална полиция !

В Пловдив запознати казват, че това е най-голямата и най-модерната фитнес зала с площта си от 1000 м2 залата предлага 88 уреда за всички мускулни групи. Оборудван по европейски стандарт, фитнесът разполага с професионални машини със свободни тежести, сектор за щанги и дъмбели, кардио сектор, тенис на маса, зала за бокс, сауни и протеинов бар. Дали е имал врагове тепърва ще се изяснява казват органите, но едно е обезпокоително, че прави впечатление, че всеки ден има убийства и разстрели!

Мутренските времена се завърнаха и животът на улицата стана опасен !
ГЕРБ командват в Пловдив и няма проект, който да бъде реализиран в града без да се отчетеш на ГЕРБ като една от версиите е, че става дума за неуредени сметки покрай хора на ГЕРБ близки до властта и шефът на комплекса !

В крайна сметка информацията е оскъдна по случая в този момент !
Но прави впечатление, че става дума за показен разстрел на улицата, там където всеки може да пострада !
Хората говорят, че България се върна в мутренските си години !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*