Рейтингът на Радев расте, но да го видим сега срещу троловете !

Рейтингът на Радев расте, но да го видим сега срещу троловете !
Генерал Радев след като наложи вето на закона за концесиите и одобрението на неговата политика скочи много в социалните мрежи и се сипят суперлативи, хвалби и пожелания !

Радев се къпе в народна любов докато за премиера Борисов се сипят само обиди, ругатни и презрение!
Единствените отрицателни коментари в социалните мрежи за президента са тези на троловете на ГЕРБ зададени от централата на Цветанов!

Но те прозират защото са копи пейс, а и всички знаем, че от ГЕРБ нямат въображение !

Дават се пари и за черно СЕО както и на фирми за личностно израстване – ПИАР да се свързват със сайтове на който да предлагат пари за сваляне на публикации, който са добре индексирани и се намират на предни позиции в ГУГЪЛ !

Така плаща се на Тролове, които да пишат коментари под публикациите и да формират обществено мнение обратно на другото !

Всички стандартни прийоми и маркетинговите рекламни номера са в ход от рекламните запалки до плакати, знамена и всичко, което сме виждали в предизборните агитационни кампании !

Efekt 2

Интересното е, че Цветанов и Бойко Борисов обявиха война на сайтовете, които публикували неВЕРНИ новини или по-точно истината, която на тях не им изнася !

И така предстоят много мръсни кампании в социалните мрежи !

ГЕРБ са развързали голямата кесия имаме си и Реформатори, който си направиха нова партия наречена „ДА БЪЛГАРИЯ”от там също ще има много сериозна кампания и антикампания в социалните мрежи, ако погледнете в състава на учредителите 30% от хората са именно администратори, модератори, програмисти и най-голям процент от тях са блогъри все хора, който социално позиционирани в този информационен сегмент!

Та с две думи на една Ваша ще има по три и така докато ефирът се замърси докато хората се отвратят и се откажат да вярват на този тип информационни носители ! Да очакваме много дезинформация и изкривяване на истината и реалността !

За троловете и истината:

Троловете са по-силни от истината, защото истината може да бъде само една и в новинарският поток може да бъде представена само по един единствен начин !

Но лъжата е най-силното оръжие на троловете и ако тази истина е изопачена и после пак, и пак тази новина може да се превърне в десет такива докато така се видоизмени, че да няма нищо общо с истината !

А ние можем да повтаряме само едно – истината, а те могат да повтарят хиляди лъжи, тук е неравенството !

Но на война като на война, всеки сам преценява на кого да се довери и на кого статията да сподели или да хареса ! Затова от нас няколко съвета:

Правило номер едно – никога не отговаряйте на трол в мрежите, не ги четете, не им обръщайте внимание, защото това е най-големият бич за тях !

Попаднете ли на истина разпространете я по групи и страници или поне на стената си, че така истината живее и Вие сте и помогнали за това !

Защото Истината има право да бъде чута, а тя живее от уста на уста и така се раждат митовете и легендите, така се кове историята !

И ако не сте част от процесите то можете да бъдете преносител и това е твоят начин да кажеш, че си против политическата мафия, против техните картелни мръсни и подли споразумения, това е твоят начин да не си безучастен !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


2 коментара

  1. Каката

    Троловете вече си ги знаем!Те са досадни като вируси,упорити като стрептококи,но винаги има начин да се изкоренят! Ако не става с лекарства,народна медицина,то с бой! Ама идиоти винаги си остава такъв!Е,ще се справим и ще победим!

  2. И нищо чудно на изборите гози март резултатите да са такива, каквито ГЕРБ трудно ще понесе, а Вождът пак ще вдигне кръвно. Може би Радев ще успее да измъкне България от дъното и предсказанията на някои пророци от рода на Баба Ванга да се сбъднат.