Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Референдум или Референдрън, дрън, дрън

Референдрън, дрън, дрън

Референдум или Референдрън, дрън, дрън, ама не дрънкат саби или щитове!

Нали Суверена се произнесе, но на партиите не им изнесе и така днес пак сме под кривата круша, а НС народа не слуша !
„Кучетата си лаят, керванът си върви” докога така, ТИ КАЖИ?

Днес в парламента решиха 11 лева на калпак за 2017 да си гушнат пак !

ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ, ВАШИТЕ ПАРИ !

Мажоритарен избор или войната срещу статуквото !
Член 7 на Икономически права от Международна харта за правата:

1. Поради неспазване на нашето ЧОВЕШКО ПРАВО да се СЪИЗМЕРВАТ помежду си по ТРУДА СИ и всеки да получава доходи САМО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО от ТРУД, ние не можем да се състезаваме на изборите с КРАДЦИТЕ на милиарди т.е. ние сме ДИСКРИМИНИРАНИ – не можем да бъдем избирани поради липса на средства. А тия, които са дошли на власт, са я взели чрез краденото от народа.

2. КРИТЕРИЯТ за избирането на мажоритарният принцип на Депутати и други ръководни длъжности, които са от обществено значение трябва да е по КОМПЕТЕНТНОСТ. Сега се назначават по ПАРТИЙНО-МАФИОТСКИ принцип и дали някой може да си ПЛАТИ за съответна длъжност.

3. Време е да има пряка демокрация в страната и хората да участват и да контролират управлението на страната ни, но тук обикновеният човек остава дискриминиран, тук правата ни са нарушени !

И докато този, който плаща поръчва музиката така ще бъде ! Сега ние ще ви припомним думите на Дякона Васил Левски:

„Не се подлъгвайте,че тези които държат парите,държат и бъдещето ви,защото тези пари те са ги взели от вас,а вие им се кланяте и ги въздигате,като слънце пред очите си.Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка…“

Време е да изхвърлим боклука от властта !

Време е държавата да има нова алтернатива на управление !
Време е суверена да може да избира, но и да проконтролира !

Време е всички заедно да спасим България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.