Ромски лидер заплаши с гражданска война

 Ромски лидер заплаши с Гражданска война

Лидерът на мешерето заплашва с гражданска война

Председателят на политическата партия „Солидарност” и лидер на ромското мешере Христо Младенов заплаши, че в България може да стане бунт или дори гражданска война. Причината за заканите му са репортажи на Вероника Димитрова от Нова телевизия, с които тя разкри, че кандидат за общински съветник от листата на „Солидарност” е свързан с джебчийската мафия в Игнатиево. Димитрова също е била заплашвана от Младенов. Както стана ясно от разследване на репортера, номинираният за общинар Васил Стоянов и съпругата му Евгения се издържат от кражбите, извършвани предимно във варненски мол. С чуждите пари семейството си построило и истински палат в Игнатиево.

„За шест месеца ще получиш най-лошото, което Господ го праща отгоре. Знаеш, че аз мога да съдя от моите неписани закони”, казва Младенов в телефонен разговор с журналиста от Нова. И продължава: ”Ще имаш големи проблеми. Не те заплашвам аз. Хората ми се обаждат и викат: „Тази ще бъде линчувана в ромските квартали. Който влезе от Нова телевизия, а и покрай теб ще отидат и другите журналисти”. „Знаеш, че аз имам достъп до всички съдебни власти и в България, и в Европа”, казва още лидерът на „Солидарност”. Вероника Димитрова разкри, че е получила няколко подобни обаждания в сряда. Освен това, хора от Игнатиево я предупредили, че „ѝ готвят нещо”. Партията „Солидарност” е основана преди осем години. Предполага се, че големите политически формации са я ползвали като донор на гласове. Сега лидерът Младенов твърди, че подкрепата им ще получи ГЕРБ.
Източник: offnews.bg/news/

Ние от Blife.eu: „Ромски лидер заплаши с Гражданска война” това какво е ? И защо има хора, който могат да отправят заплахи в нашата страна ? Такива изказвания в нормална правова държава са сериозно санкционирани! Това ли е езикът на толерантността ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2