Русия по нов път в обновление!

Русия по нов път в обновление!


Владимир Путин ясно и категорично заяви пред целият руски народ и пред целия свят за курс на собствен суверенитет. Путин твърдо негласно застана против световното правителство, против всички, които искат Русия да бъде слаба.

В крайна сметка Русия не зависи от чужди сили нито от външни фактори, а тя е достатъчно голяма и силна, тя си е самодостатъчна и има абсолютно всички ресурси в изобилие, има си всичко и нищо не и е нужно от външният свят. Путин заяви, че грижата за хората е приоритет номер едно, а военната им мощ не може да бъде достигната и за десетилетие. Русия обяви своята независимост, своето обновление и възход на духа.

Идват тежки времена за враговете на Русия. Идват добри времена за руският народ. Времена на мир и благоденствие, времена на възход на умът и разума.

Efekt 2

За изминалата година Русия е спечелила повече пари от износ на зърно и храни, отколкото от износ на оръжия, което на практика е знак, че Русия може да изхрани далеч по-голяма нация и Путин заяви за мерки за увеличаване на популация, мерки за изучаване на нацията и мерки за медицинско обслужване на нацията и с явни амбиции да изгради една силна и модерна Русия!

Народните дипломати, които от години градят духовни и приятелски връзки с Русия, Атанас Стефанов от „Приятели на Русия и православен свят“ и Борис Анзов от НПО „Що е маке, все е юнак“ казаха „ние подарихме икона на св. Иван Рилски на Владимир Путин да го закриля по пътят му и да не забравя България, защото нашите народи са свързани с общи корени, гени, дух и история, защото ние сме славяни“. Ако духът на обновление на Русия докосне и България нещата ще се променят, казват те. Време е и България да покаже дух за обновление, време е и Българският народ да тръгне по нов исторически път на независимост и обновление!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.