Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Св. Георги бил Ромски празник според министерството на образованието!

Св. Георги бил Ромски празник според министерството на образованието!

Св. Георги бил Ромски празник според министерството на образованието!
Шокиращо и крайно унизително е, че в учебниците за 5-ти клас децата Ви учат, че св. Георги убил змеят, защото змеят ядял ромското племе!

Според министерството на ГЕРБ празникът 6- ти Май е национален празник на ромите и се казва „Ерделез”! Как се облъчват децата ни?
Това не е етническа заигравка, а обезличаване на подвигът на един светия, подмяната на празниците ни е вид модел на обезличаване на народопсхилогията ни!
Обезличават ни фолклора и отдава в училищата вместо народни песни и танци на всички събития има мажоретки и американски денс хитове!

Къде е християнството, Св.Георги е християнски светец, убит заради вярата си. А те промиват мозъците на децата ни!

Улисани в ежедневните битовизми и работа и оставили грижата на децата ни в училищата те им промиват мозъците ежедневно и един ден в България няма да има нищо Българско!
Но иначе докато тези еничари и национални предатели управляват държавата така ще е !
И докато вие псувате Бойко и хунтата от така наречени „патриоти“, в училището всеки ден говорят на децата Ви, че закуските били от ГЕРБ, раничките, който са на гърба им и всичко останало е от ГЕРБ! Един ден децата Ви ще се обърнат и ще Ви кажат, че няма такава държава България, защото те така са ги научили!
Къде е гражданският контрол, къде е ролята на родителя ясно е, че вече учителят не е будителят на нашето време, купиха ги с по-високи заплати!
А Вас кога ви купиха, че да мълчим за тези неща?

Ние трябва да пазим паметта такава каквато е не да моделираме съзнанието на децата !

Трябва да запазим чета и достойнството си като народ !
Споделяйте преди да я свалят, нека хората говорят, нека се знае!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. И Д И О Т И Продажни