Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Сензация!Фолк фурията Анита призна, че предлага платена любов!

Сензация! Фолк фурията Анита призна, че е разкрепостени и се е случвало на по-млади години да предлага платена любов, за да се издържа.

Стилната блондинка не се срамува от това и сама признава тази сензация, като според нея много момичета са преминали през този труден период, за да си стъпят на краката в даден момент от техния живот. Често Анита се сравнява с Камелия, но не само заради визуалната прилика, но и защото иска да постигне същия успех на сцената, а дори и повече. Тя допълва, че за момента има спонсор, който да се грижа за нея и не иска името и да бъде забърквано в повече нелепи скандали и клюки.

Анита смята, че провокативната визия и екстравагантните тоалети ала Лейди Гага ще и помогнат да се развие в кариерен план.

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сензация! Фолк фурията Анита призна, че е разкрепостени и се е случвало на по-млади години да предлага платена любов, за да се издържа. Стилната блондинка не се срамува от това и сама признава тази сензация, като според нея много момичета са преминали през този труден период, за да си стъпят на краката в даден момент от ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0

One comment

  1. Една жена в трамвая ми каза, че музиката на Анита много се търсела в САЩ.