Летен туризъм за 2014 година

Варна и морското крайбрежие на нашата красива страна предлагат великолепни условия за морски туризъм всяка година. Богатото културно наследство и прекрасната природа, ще се хареса на всеки турист, който реши да посети тази дестинация тази година.

Морската ни столица Варна предлага също така възможности за приятно разтоварване от каменните шума мегаполиси, много забавления и също така, културен туризъм. Градът е богат на музеи, театри, картинни галерии и паметници на културата, които също не бива да пропускате, ако изберете Варна за вашата лятна дестинация 2013. Северно от тази детонация се намират и други красиви места, които също е добре да посетите, за да не съжалявате после – Св. Константин и Елена, Златни пясъци, Албена, които също предлагат перфектни условия за почивка, забавления и занимание с водни спортове. В тях също има много културни и спортни мероприятия. Във връзка с наличието на минерална източници , съвременните начини за почивка и СПА центровете, ще можете да съвместите балнеолечението и почивката на море.

В южната част на Варна са разположени курортни места като Обзор и Бяла, които са много предпочитани места за почивка за тези от Вас, които търсят тишина и приятна почивка далеч от шума на големите градове, без излишен разкош и претенции.Има и други туристически дестинации, които ще Ви харесат, но и ще Ви впечатлят с чистите си плажове, топлото си слънце, но и красотата си.

Efekt 2

Природния парк Златни пясъци е разположен недалеч от курорта със същото име. В него не само, че е съхранено био разнообразието на региона, но и се предлагат чудесни възможности за екологичен туризъм за любителите му. Има пет маршрута, които Ви довеждат до старинни фонтани, приятни места за почивка и чудесни природни забележителности. Културното наследство на парка включва в себе си древни паметници. Ето защо несъмнено Варна и другите близки курортни места си остават много харесвани и предпочитано място за летен туризъм всяка година.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.