Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

След Оскарите в парламента идват барикадите на суверена

След Оскарите в парламента идват барикадите на суверена


Скоро пред вратата на парламента ще има доста изплюти дъвки с дъх на мента !
Оскари в парламента за актьорско майсторство и поддържаща роля няма да има !
Партийните листи се напълниха с артисти, музиканти и хора от киното, но някак си те може да са добри актьори, а политиката ни да е дин голям театър, но или са слаби математици, или това е първият филм, в който артистите стигат само до афиша и после ги няма във филма !

Тези разпознаваеми лица от обществото повече ми приличат на дъвка отколкото на свежи лица в политиката !
Дъвката на която и е свършело сладкото и я запращат в кошчето до вратата пред парламента !
Може да се каже, че т.нар. гражданска квота, която е много модерна в тази кампания, е идеална за нуждите на съвременната политическа схема, понеже не бих употребил думата класа.
А по принцип тези класови различия някак си обиждат по нисшите класи !
Това е една голяма измама с мажоритарният избор вот или както искате го наречете !
Обществени личности, специалисти и професионалисти в своята област, лекари, артисти музиканти, професионалисти от обществените среди водещи след себе си позитиви за партията не натоварват с негативизъм листите, а напротив внасят чувството на свежест в партийната листа, че видите ли политическата партия е отворена към хората и не натоварват партията с никакви негативи, нямат финансови ангажименти към нея, нямат нито кадрови ! Но когато дойде време за парламента и за политиката се вижда, че тук става дума за разделение на класите – политическата класа и хората !

Макар и от различни партии истинското разделение не е между политиците, които изповядват уж различни идеи, а между хората и политиците ! Сами виждаме как се коалират безпринципно без морал и религия, а всичко е с една единствена цел – да си гарантират място в политическият елит без значение на каква цена !
Народни избраници – това е само фалшив превод на думата депутат ! Мажоритарната система е удар по политическата мафия, но тя не гарантира на обществото, че новите кандидати от народа няма да изневерят на народът си поблазнени, притиснати или подлъгани от тази мафия!

Та нали тези предишните също са произлезли от народа, но набързо забравили от къде идват и защо са там !
Но този модел 27 години доказано не работи за народа, но днес сме длъжни да променим това и тази класа се съпротивлява до момента, в който нейната съпротива се превърне в борба, а всички знаем как завършват между класовите борби !
Нито едни политици не са спечелили борбата срещу собственият си народ в собствената си държава !

И както сме казвали, че свободата не може да бъде дадена, но може да бъде отнета, а това може да се трансформира и че властта също може да бъде отнета, но това няма да стане с писане само в интернета !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари