Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Статистическият институт на МВР се отчете

Статистическият институт на МВР се отчете


От МВР се отчетоха, вижте цифрите!
630 екипа обикалят селата без районно МВР

Регистрираните престъпления в селата са 4 969, а най-много престъпления са регистрирани в София-град – 769. Това обяви силовият министър Валентин Радев на редовния си месечен брифинг в Министерство на вътрешните работи (МВР) по отношение на престъпленията, които се извършват в малките населени места.

Създадени са общо 630 мобилни екипа, които обикалят селата. Направени са 1 586 посещения в 1 233 населени места, в които няма постоянно полицейско присъствие, предаде news.bg Получени са общо 818 сигнала. 25% от получените сигнали са от компетентността на други институции според данните на МВР.

МВР шефът посочи, че най-много сигнали за посещение на мобилните екипи са направени от Монтана, Сливен, Пловдив и Добрич.

Сигналите от компетентността на МВР са за извършени престъпления, нарушения на закона за движение по пътищата, както и за нарушения на обществения ред. Последните са за нарушаване на нощната тишина и проблеми с лица от ромски произход – 136 сигнала.

По отношение на пропуснатата проверката на аерогарата, Радев отговори, че скоро ще публикува информация, с която да стане ясно кой е виновен и защо е възникнала тази ситуация. „Взели сме си бележка и сме засилили полицейските екипи на летището“, допълни той.
Младен Маринов, главен секретар на МВР, посочи, че продължава да се работи за откриване на избягалите престъпници от Централния софийски затвор.
Източник: segabg.com

На практика това са регистрираните престъпления, но всички знаем, че параметрите са много по-големи заради това, че населението няма доверие в МВР!

Заради това от МВР не искат да им търсят работа и няма лична мотивация на служителите да работят за такива пари !

Няма потърпевш, който да не е чувал ТОВА НЕ Е ЗА НАС ! ТОВА Е ОТ ЧАСТНО ПРАВЕН ХАРАКТЕР!

Или всякакви абсурдни препратки, че няма финансово престъпление, защото откраднатото било под една минимална заплата!
А крадците, който всеки ден крадат и Ви обират с малки неща, които за вас са важни?
Ами нищо !
Знаем и за полицейският чадър и както няма арестувани големи наркодилъри и политици така и големите престъпници са на свобода !

Докато не видим министри в затвора надали ще се върне доверието в МВР!

И така Министерството на всякаквите работи си остава една статистическа агенция!
Няма превенция, но има статистика!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари