Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Това правителство е за разстрел! Вижте най-злокобната новина за България!

Това правителство е за разстрел! Вижте най-злокобната новина за България!

Да дадем Кърджали, Хасково и Ямбол на Турция и тя ще ни защитава безплатно 60 години

Ако предадем Кърджалийска, Хасковска и Ямболска области на Турция Турската армия ще закриля България безплатно в продължение на 60 години.

Турските Въоръжени сили са най-многочислената армия в НАТО след американската. Те ще имат възможност да закрилят Република България от външна намеса и България не трябва да плаща нито лев.

Тази уговорка разкри кандидат-депутат от ДПС, който призна пред обществеността за сдружението на предишния лидер на партията Лютви Местан с премиера Бойко Борисов и президента на Турция Реджеп Ердоган.

Според нашата власт сделката е изгодна, защото ще ни предостави следните преимущества:

  1. България ще бъде закриляна от една много по-голяма и силна армия, отколкото можем да си позволим в момента.
  2. Ще премахнем разходите за поддръжка на армия и в продължение на 60 години ще спестим милиарди.
  3. Със спестените пари ще могат да се построят нови магистрали, ремонт на ЖП инфраструктура, да се инвестира в образование или да се изплатят заемите, които се изтеглиха в последно време без българите да плащат и стотинка за това.
  4. Хората, които живеят в предадените области ще живеят в една по-богата и развита държава, отколкото е България и ще се възползват от всички социални придобивки на Турция.
  5. За България Турция е партньорска държава и най-силният съюзник в региона. И двете държави членуваме в НАТО.

Условието, което дава Турция за да започна договарянето да се закрие Свиленградската митница, а да се извърши сделката в България трябва да се направи конституционна промяна, което означава, че е нужно мнозинство от над 160 народни представители в парламента. Тези решения е трябвало да бъдат подкрепени от депутатите на ГЕРБ, ДПС, Реформаторския Блок, ПФ, АБВ и БДЦ.

Това правителство е за разстрел! Вижте най-злокобната новина за България!

Всичко беше готово и уговорено, но беше забравен препъни-камъка в ДПС – Ахмед Доган, който доказа с действията и интригите си, че е бил агент на ДС. С провокативните умения, които е усвоил по времето на работата си към комунистическите служби в България преди 1989г. той успя да направи преврат в ДПС и разбърка уговорките на партията с останалите управляващи.

Ако интригите на Ахмед Доган успеят и ДПС не се обедини около наследниците на Местан сделката няма да се получи и България ще бъде принудена да вади от джоба си за да изплаща уговорените заеми от 16+5 млрд. лв.

Според днешната власт, ако сделката не се извърши за България ще бъде почти невъзможно да се изплатят задълженията и ще се навлезе в много тежка дългова спирала. Бойко Борисов обвини БСП за изпразването на хазната и за това, че се е наложило да тегли заемите от 16+5млрд. лв.
Източник: www.podoko.eu/

Ние от Blife.eu Ви призоваваме да споделяте на стените си! Трябва всеки да прочете тази информация преди дългата ръка на цензурата да ни застигне! Всички трябва да кажем в един глас БЪЛГАРИЯ Е НЕДЕЛИМА!ТОВА Е НАШАТА РОДИНА!

Тук възникват два въпроса: От кого ще ни пази Турция ?

И вторият въпрос е: А от Турция кой ще ни защитава ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Да дадем Кърджали, Хасково и Ямбол на Турция и тя ще ни защитава безплатно 60 години Ако предадем Кърджалийска, Хасковска и Ямболска области на Турция Турската армия ще закриля България безплатно в продължение на 60 години. Турските Въоръжени сили са най-многочислената армия в НАТО след американската. Те ще имат възможност да закрилят Република България от външна ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 3.44 ( 361 votes)
0