Турци в Германия скандират „С помощта на Аллах ние ще Ви завладеем!” Борисов мълчи +ВИДЕО

erdogan-borisov Ердоган Гемания

Истината е, че Турция и Ислямска Държава имат една и съща политика на окупация и агресия спрямо останалият свят !

Безброй доказателства, че Турция търгува с ИД, което си е финансиране на тероризмът !
Безброй доказателства за приносът на Турция за мигрантското нашествие !

Безброй доказателства за агресивната политика на Турция не само спрямо Кюрдите, но и за Сирия, а сега Турция се включи и в подкрепата на Азербайджан срещу Армения!

Безброй доказателства, че Турция иска да заграби половин Европа, а после и повече с тази неоосманистка политика, която създава хаос навсякъде по пътят си !

Безброй доказателства за искането на Турция да възроди Османската империя начело на която да бъде Ердоган ! На скоро имаше поредните сблъсъци на Турци с Кюрди в Германия за което ние писахме !

Извънредно! Турция пренесе войната си в Германия + Видео

Efekt 2

Да всички ние видяхме какво стана в Косово, а това бе откъсване от плътта на Европа и едно парче на което се веят Турски знамена не на една сграда!

Истината е, че Турция е най-голямата заплаха за България във всяко едно отношение !
Загубихме Южен поток, защото се появи интригата Турски поток !

Загубихме реактора си за АЕЦ, защото пак се появи интрига че Турция ще го купи ! И как така в България се вземат АНТИБЪЛГАРСКИ РЕШЕНИЯ без да се диктува това от АНКАРА ЛИ, едва ли ?

Сега Турция директно през Местан и новата почти радикална партия ДОСТ ще взриви и етническият МИР у нас ! А големият вожд на племето си пие кафето с Местан. Да един жест на покорност пред слугите на падишаха !

Е как иначе Цветан Цветанов ще поведе хорото на политическата кампания от смесените региони, как ли с 200 000 гласа дарени от Местан, но на каква цена някой запитва ли се?

Турски депутати говорят от Българските трибуни на „майчиният си език”, че ще ни пратят на майната ни ! Реакция на ДАНС и ГДБОП дори на МВР няма !

Турски дипломати покровителстват Местан, а в крайна сметка той на коя страна е гражданин и защо никой не пита какви документи занесе в Турското посолство!

КОЙ дори не пишат и през медиите си, а уж били в конфликт с Местан !
Президента ни обяви в сайта на президентството, че сме Тюрки по произход без дори да е запознат кога се появява името Турция, кога е създаден Турският език и как така създадена тази държава и от КОГА !

Филми по Ал Джазира ни унижават, естествено платени от Местан за което не можем да докажем, но можем да видим героите в този филм до него в новото радикално сдружение ДОСТ !

И така по пътят си за превземането на Германия с помощта на Аллаха, нашата „МИРНА” съседка от къде ще мине, някой задава ли си този въпрос?

Как от къде – през Булгаристан нали така записа името на България нашият премиер Борисов в Турция и се подписа под това за което пак ние писахме ТУК !

Вижте премиерът на Българистан Бойко Борисов написа Булгаристан и се подписа под това

Протурското ни правителство и партия ГЕРБ създадена с парите и намесата на АНКАРА у нас днес се отблагодарява на своите господари !

Големият шлем на Анкара !

Някога историята показва, че един Български владетел Тервел спира Арабите в походът им към Европа !
Днес друг Български национален предател именуван като Боко Тиквата ще влезе в историята, че пусна Арабите в Европа през земите си и дори махна оградата, дори изпрати своите служители от МВР и гранична полиция да ги въведат в антрето на Европа!

Европа мълчи, народът мълчи, а тук-таме някой друг Българин се опитва да защити територията на България! Да ама един Динко пролет не прави и няколко отряда за спасение на жените и децата и вярата ни, а къде е държавата, къде?

Множество масови гробове в Анадола за който светът само осъждал политиката на новият султан Ердоган !

Да и по нашите земи ще е така след като Ердоган пусне два милиона талибани и посочи България с думите „Ето я раята” и когато по улиците се развеят черните знамена и се чува на всяка крачка Аллах, че бил акбар какво ще правим, не ни остава нищо друго освен мирно да съжителстваме по заръка на Кунева! Тази, която най-много се облажва от парите за мигрантите у нас !

Хора опомнете се, не виждате ли най-голямата заплаха за България и Европа – това е Турция!
Сега нека пак да ги подкрепим да пътуват без визи в Европа та да не са 2 милиона войните на исляма, а да са 52 милиона !

Нямаме Армия, нямаме полиция, МВР е в колапс и безсилие !
Можем само да слушаме Бъчварова по медиите, че в България нямало спящи клетки !
Как да няма бе, в България се намира най-голямата спяща клетка и това е ДАНС !
В България се намира и най-голямата спяща нация в светът наречена Български народ !
Спете спокойно докато ни изколят в креватите !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.