изпрати новина
Водещи новини

Хибридни войни

hibridna-voina


Това едно модерно звучене на истинските методи на политическо влияние и манипулации над Вашето съзнание !

В България и в целият свят Америка хвърля огромни суми за поддържането на антируска пропаганда и Европа също харчи не малко пари в тази посока !
Истината е, че Янките имат много големи съюзници като Фейсбук и Гоогле както и Ютуб докато единственото на което разчита Русия е народната воля и свободните медии колкото и малко да са те !
Свободните медии не получават финансиране и нито дотации от държавата и фондации, а те оцеляват само и единствено с добрите си познания по онлайн маркетинг и афилейт маркетинг и тяхното оцеляване е всекидневна борба !

Затова и ще ги разпознаете по многото реклами в сайтът им, а именно тези реклами са техният начин да се задържат на пазара !

Пазарът е много динамичен и всеки ден излизат различни медии борейки се за Вашето внимание !
И Вие избирате на коя да се доверите пак и пак !

Хибридни ВОЙНИ как звучи, но на практика това са централи, който координират действията си и размазват малките медии скриват истината и Ви облъчват с определен информационен поток !
Тук няма правила всичко им позволено на лошите тролове – свалят се сайтове и публикации , има техники да ги направят невидими за Вас, има и практика директно да се хакват сайтове и да се натрошават медиите, но Вие за тези неща не знаете !

Зад всяка една медия седят екип от специалисти и да не са скоро се превръщат в такива !
Неподкупни журналисти, който не пишат поръчкови статии за пари, редактори, който филтрират информацията и дезинформацията и те се грижат Вие да не бъдете подведени , супервайзери, който поддържат техниката. Повярвайте ми животът им е кошмарен и те нямат работно време особено по малките часове когато Вие спите те човъркат и поправят сайтът за да може новините да достигнат утре до Вас !

bulpress tv

Администратори, който следят социалните мрежи, настроенията на хората, групи и страници, а те милите са на първата линия и там се срещат директно с платените тролове, там е истинският кошмар, там е истинската динамика на хибридната война и тяхната работа е като все едно са на щик постоянно, защото злото никога не спи то няма почивен ден !
Та ако някой Ви каже, че има хибридни войни повярвайте му така и те се водят всяка една секунда, истината се бори да бъде чута !

Свобода на словото или всеки използва свободно словото така както му изнася – ако хвалиш управляващите всички е цветя и рози, фанфари, но ако ги критикуваш тях лично и техните политики ДОБРЕ ДОШЪЛ В АДА !

Нима журналистиката не трябва да критикува, да задава въпроси, да пита непрестанно и да информира обществото за проблемите свързани с хората !
Да някой ще кажат, че кучетата си лаят и керванът си върви, но докато има кой да разлайва кучетата ние ще лаем и хапем дори !

За всички песимисти и такива, който си мислят, че няколко истински свободни медии нищо не могат да променят, че една птичка пролет не прави ще кажем да до някъде сте прави, че една птичка пролет не прави, но един петел цяло село буди и ти можеш да бъдеш петелът на твоята улица !
Затова и имате бутон сподели, а просто го използвайте !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.