Цецка Цачева била новата съседка на Цветанов+ черно на бяло


На рогата на Бивола се оказа и Цецка Цачева!
Цачева, и ти ли, майко на нацията, пазаруваш апартаменти на данъчна оценка?
Фирмата, която е продала евтиния апартамент на Цветанов, е продала само две седмици по-късно евтин апартамент и на Цецка Цачева и сестра ѝ – 670 евро на кв.м.

Само месец преди сделката с Цачева, абсолютно идентичен апартамент в същата сграда (с малко по-голям гараж) е продаден с 65 000 лв. по-скъпо.
Продължаваме да разглеждаме многобройните партиди на фирмата и за други интересни имена и транзакции.

ВИЖ ИМЕТО НА ФИРМАТА ТУК ! 

Efekt 2

Така е, всички са в един кюп, а защо да не са и в един блок дето се казва „събрахме се“! Това някаква практика ли е да се събират масони в една сграда сега и герберасти пускат мода такава!

Наглостта и арогантността им е безмерна и не се притесняват, че държавата ще им потърси сметка, защото те се чувстват, че те са държавата, но един ден народът ще им потърси сметка и тя ще бъде на един адрес!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.