Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

ШОКИРАЩИ ДАННИ ! Средно по 1244 джихадисти влизат на ден у нас !

ШОКИРАЩИ ДАННИ ! Средно по 1244 джихадисти влизат на ден у нас !


Шокиращи данни изтекоха за действителната истина !
Това става ясно от последните статистики !
Общият брой на влезлите в страната нелегални чужденци от 1 януари до 15 декември е 18 659 души.
Хуманитарен или бежански статут за този период са получили едва 1194. 1268 са получили отказ и трябва да бъдат експулсирани. 140 афганистанци бяха върнати в родината им миналата седмица. 4430 души има към 8 декември в лагерите за бежанци, като са запълнени 81% от местата.
Препълнени са домовете на дирекция „Миграция“ към МВР – 1512 души, или 126% от капацитета им. В крайна сметка заселването върви с пълна пара и това е част от процесът на ислямизиране на България и Европа!

От данни изнесени от активисти на патриотични формати тази вълна се е очаквала и правителството е закупило фургони още през Май месец !
Днес ние сме свидетели на една окупация от едни недружелюбни и доста радикални елементи в страната ни и ако следваме този път на мисли България от Християнска държава се превръща в мюсюлманска такава ! Правителството вкарва в страната ни мюсюлмани и не гарантира спокойствие на християните, а има десетки бунтове на тези елементи у нас, за които се крие истината, че тези хора са агресивни и се държат като окупатори, а не като хора в нужда ! 1461609_10200892297372009_942489236_n

На тях им се плаща да пребивават у нас, а днес Цветан Цветанов излезе по телевизията и заяви, че няма как да се вдигне минималната пенсия на 200 лева !
Тези политици, които причиняват това на България в момента извършват най-голямото предателство към род и родина извършвано някога, защото това е геноцид към собственият им народ и толериране на чуждото за сметка на своето !

Тази толерантност ще ни излезе скъпо и прескъпо, но какво им пука на тях, нали цената ще плащаме ние и децата ни !

Време е народът да се вдигне и да потърси сметка на националните предатели, а всички, които са нахлули в страната да бъдат депортирани там от където са дошли, ако ли не значи наистина не я заслужаваме тази България !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. „Европа ке стават мусулмани“, предсказа навремето Ванга, „но България ке биде на завет“.