ШОКИРАЩИ ДАННИ ! Средно по 1244 джихадисти влизат на ден у нас !

ШОКИРАЩИ ДАННИ ! Средно по 1244 джихадисти влизат на ден у нас !


Шокиращи данни изтекоха за действителната истина !
Това става ясно от последните статистики !
Общият брой на влезлите в страната нелегални чужденци от 1 януари до 15 декември е 18 659 души.
Хуманитарен или бежански статут за този период са получили едва 1194. 1268 са получили отказ и трябва да бъдат експулсирани. 140 афганистанци бяха върнати в родината им миналата седмица. 4430 души има към 8 декември в лагерите за бежанци, като са запълнени 81% от местата.
Препълнени са домовете на дирекция „Миграция“ към МВР – 1512 души, или 126% от капацитета им. В крайна сметка заселването върви с пълна пара и това е част от процесът на ислямизиране на България и Европа!

От данни изнесени от активисти на патриотични формати тази вълна се е очаквала и правителството е закупило фургони още през Май месец !
Днес ние сме свидетели на една окупация от едни недружелюбни и доста радикални елементи в страната ни и ако следваме този път на мисли България от Християнска държава се превръща в мюсюлманска такава ! Правителството вкарва в страната ни мюсюлмани и не гарантира спокойствие на християните, а има десетки бунтове на тези елементи у нас, за които се крие истината, че тези хора са агресивни и се държат като окупатори, а не като хора в нужда ! 1461609_10200892297372009_942489236_n

На тях им се плаща да пребивават у нас, а днес Цветан Цветанов излезе по телевизията и заяви, че няма как да се вдигне минималната пенсия на 200 лева !
Тези политици, които причиняват това на България в момента извършват най-голямото предателство към род и родина извършвано някога, защото това е геноцид към собственият им народ и толериране на чуждото за сметка на своето !

Тази толерантност ще ни излезе скъпо и прескъпо, но какво им пука на тях, нали цената ще плащаме ние и децата ни !

Време е народът да се вдигне и да потърси сметка на националните предатели, а всички, които са нахлули в страната да бъдат депортирани там от където са дошли, ако ли не значи наистина не я заслужаваме тази България !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


One comment

  1. „Европа ке стават мусулмани“, предсказа навремето Ванга, „но България ке биде на завет“.