Атанас Зафиров иска ОСТАВКАТА на министъра на отбраната

Атанас Зафиров иска ОСТАВКАТА на министъра на отбраната

Оставка на министъра на отбраната поиска Атанас Зафиров

Министърът на отбраната, както и колегата му на външните работа трябва да подадат оставки заради US танковете на българска територия. Това поиска бургаският депутат от БСП Атанас Зафиров. “Николай Ненчев и Даниел Митов заблуждават цялата общественост. Тези танкове ще останат тук за постоянно, което означава, че те се превръщат във военни бази, а това ни прави мишена на терористи”, сподели още депутатът.

Той заяви още, че Русия не е заплаха за България, като от БСП са излезли и със специална декларация, в която “червените” с противопоставят категорично срещу разполагането на тежка бойна техника в България. Това увеличавало рисковете пред националната сигурност и превръщало страната в прифронтова държава.

Efekt 2

“Ненчев категорично каза неверни неща, като това, че споразумението за тези танкове било още през 2006 година. Тогава е било постигнато споразумение само за преговори, а не е за поставяне на американски танкове в страната. Не е ясно и под кое командване ще бъдат те – американско или това на НАТО. Срамно е, че научаваме за подобни агресивни ходове от медиите и посолствата, а не е от институциите. Явно Западни медии като “Ню Йорк Таймс” и “Гардиън” се превръщат в новините държавните вестници на България”, коментира още депутатът.
Източник: burgasnews.com

Ето и някой от коментарите на стената му в Фейсбук :
Семейство Пеневи: Браво Наско правилна позиция сте взели .
Svetla Ivanova: Оставка, разбира се! Но и възраждане на армията, с министър военен мъж на честта и родолюбец!

Ние от Blife.eu ще добавим и един виц който звучи доста актуално :

Vicove

Ние от Blife.eu ще добавим, че този министър нанесе повече щети на българската армия в мирно време, отколкото ако тя бе в война! Браво за позицията на Атанас Зафиров! Време бе да се изчисти от срамът и позорът Българският пагон !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator