Мобилизация в Русия

Мобилизация в Русия

147 000 получиха призовки за мобилизация в Русия

Руският президент, е подписал указ за задължителна военна служба, който влиза в сила от 1 септември. Той се отнася за всички мъже от 18 до 27-годишна възраст, които не са постъпвали в армията. В интерес на истината обаче, ще бъдат повикани едва 147 000 от тях, съобщават от пресслужбата на Кремъл. Със същият указ Владимир Путин уволни всички военнослужещи моряци, войници, сержанти и старшини, чийто срок на военна служба е изтекъл. През пролетта на тази година пък бяха призовани 150 хиляди души. Интересното в случая е, че мобилизацията е само ден след като започна офанзивата срещу терористичната групировка „Ислямска държава“. Вчера Русия нанесе първите си удари срещу ИД. Днес се очаква атаките срещу джихадистите да продължат с пълна сила. Съобщиха в : koch.bg

Между другото ние от : Blife.eu Ви предоставяме и проекторезолюция която бе изпратено до всички страни членки на ООН позовавайки се на Асошиейтед прес.

Efekt 2

Русия разпространи и проекторезолюция в Съвета за сигурност на ООН, призоваваща всички страни да се противопоставят на увеличаващите се “терористични заплахи” и актове в Близкия изток и Северна Африка. Проектодокументът, с който разполага и Асошиейтед прес, “осъжда безусловно” “Ислямска държава”, “Ал Кайда” и филиала й “Фронт “Ан Нусра”, както и други групировки “заради продължаващите и многократни терористични актове”. В проекторезолюцията се насърчават страните да предоставят за разглеждане за санкции от ООН имената на хора от тези групировки, които се занимават със свързани с петролна търговия дейности.

Мобилизация в Русия

Приветстват се усилията на държавите членки, борещи с тези групировки, и се призовават да “координират дейностите си със съгласието на държавите, на чиито територии се провеждат подобни дейности”. Този език има за цел да предпази близкия съюзник на Москва Сирия, отбелязва Асошиейтед прес. Ние от Blife.eu смятаме, че Путин обяви война на всички терористи по светът и смятаме че именно той е готов да се справи ! Междо другото искаме да предопредим всички читатели че има пропагандна кампания с която се опитват да вменят от вчера на сам, че руската армия при бомбандирането е унищожила и мирни граждани както и съюзнически сили от армията на Асад ! Всички знае че става дума за долни инсинуации който целят да се спре войната срещи ИД и останалите терористи и Пентагона да се намеси надяваме се да не се подавате на тези инсинуации !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator