Ахмед Муса и ДПС се молят на един Алах +ВИДЕО

Ахмед Муса и ДПС се молят на един Алах +ВИДЕО

Вижте видеото на което съдът в Пловдив съобщава присъдата на Ахмед Муса! Всичко това бе съобщено на 01.06.2015г. от тогава насам никаква информация не се публикува свързана с делото! Ахмед Муса Ахмед получи 2 години за проповядване на радикален ислям!

Присъдата на пазарджишкия имам Ахмед Муса Ахмед за проповядване на антидемократична идеология беше увеличена на две години от Апелативния съд в Пловдив, съобщи БНР в сряда.

По същото дело съдът отмени условните присъди на районния мюфтия на Пазарджик Абдула Салих и на имама на Сърница Саид Мутлу. Наложените административни наказания на двамата са съответно глоба от 3000 и 4000 лева. За останалите десет подсъдими остават в сила поставените им административни наказания от Окръжния съд в Пазарджик.

Те смятат да се обърнат към Европейския съд по правата на човека, каза на излизане от залата главният мюфтия Мустафа Хаджи, който беше дошъл да изслуша решението на съда. Това потвърди и един от адвокатите в процеса Васил Василев, подчертавайки, че това е единствената възможност за подсъдимите с изключение на Ахмед Муса Ахмед.

Efekt 2

Юристът добави, че предстои да се запознае с мотивите на апелативните магистрати и тогава ще прецени дали да обжалва. Прокуратурата ще направи същото относно отпадналите наказания на районния мюфтия на Пазарджик и на имама на Сърница.
Източник: www.mediapool.bg/

Вижте някой от снимките, който доказват по безспорен начин проповядването на радикален ислям! Главният Мюфтия заяви, че Ахмед Муса нелегитимен проповедник на Исляма у нас! Вижте ВИДЕОТО:

Ние от Blife.eu ще направим следният коментар: По този случай това не е ли поредната демонстрация на ДПС, че те са над закона да черпят с баклава преди да се е изказал съдът, това може да означава само едно, че те знаят предварителните резултати? Доказаха тяхното надзаконие с Христо Бисеров доказват го и сега ! Сега за пореден път България ще бъде осъдена в Страсбург и за назидание на всички Християни ! Ясно е че българският народ ще бъде унижаван на всички възможни нива! Срам ме е да започна списъкът !

Ахмед Муса и ДПС се молят на един Алах +ВИДЕО

Министерствата и Парламента с прокарването на много антибългарски закони и поправки през който после се действа уж законно! Кметове, областни, управители, съветници, шефове на полиция техни кадри са в ДАНС и ГДОБОП, а най-голямата медийна машина също е тяхна! Обръчът от фирми за който говореше Ахмед Доган като работодател и контрол. Цели отрасли в България зависят само и единствено от благословията на ДПС. Цели региони в България зависят само и единствено от политиката на ДПС. Ако ДПС може да се определи като тумор то разсейките са в цялото държавно тяло!

Ахмед Муса и ДПС се молят на един Алах +ВИДЕО

Скоро стана ясно, че в Англия Християните са една четвърт! Ето защо Ахмед Муса неофициално ще си сочи с пръст Алах и ще си прави каквото си иска у нас с онзи Алах същият който е и на ДПС! Скъпи управляващи и родопродажници, когато чуете да се скандира във всеки град, във всяко село АЛЛАХ АКБАР си спомнете, че този Алах е на коалиционните Ви партньри от ДПС! Обърнете внимание на краят на видеото където главният мюфтия каза един е Алах!

Ахмед Муса и ДПС се молят на един Алах +ВИДЕО

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.