Балканите скоро ще пламнат

Балканите скоро ще пламнат

Меркел предупреди за военен конфликт на Балканите заради бежанците

Германският канцлер Ангела Меркел видя опасност от въоръжени сблъсъци на Балканите заради бежанците, предадоха информационните агенции. На заседание на Християндемократическия съюз (ХДС) в Дармщад тя изрази притеснения от евентуален военен конфликт между държавите, през които минават транзитните маршрути на бежанския поток, ако се наложи Германия да затвори границата с Австрия.

Според Меркел в страни от Западните Балкани вече има напрежение и “аз не искам там да се стигне до военни сблъсъци”. Някои от балканските държави, през които преминават мигрантите, заплашиха да спрат да приемат бежанците, ако Германия затвори границата си с Австрия.

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще коментираме нашето притеснение щом хора на такива постове разполагащи с информация правят такива изказвания значи ние трябва сериозно да се притесняваме !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.