Бежанците с бурки в клас? Парламентът да реши!

Бежанците с бурки в клас? Парламентът да реши!

Министър Тодор Танев притеснен, едва 8 деца бежанци в час

Просветният министър Тодор Танев остави на парламента отговорът на въпроса дали ако бежанците у нас поискат децата им да ходят с бурки в час, трябва да им бъде разрешено.Въпросът бе повдигнат от журналисти по повод очакванията наследниците на мигрантите да учат в български училища. Танев изрази надежда и че децата на бежанците ще започнат да ходят в клас и нарече много притеснителен факта, че само осем от тях са тръгнали на училище.

Министърът обясни, че след като квотите бъдат разпределени, бежанците у нас ще бъдат длъжни да пращат децата си в час или в противен случай ще бъдат наказани. “Чакам този момент да настъпи, аз не мога да отида при никое дете на бежанец, да го хвана за реверите и да го тръшна на чина”, обясни Танев.Той допълни, че ако парламентът реши малките бежанци да ходят с бурки в училище, той няма да бъде против. В същото време Танев припомни, че Франция е забранила бурките и той ще е доволен, ако ние се придържаме към “европейските патенти в това отношение”.

Министърът обясни, че в момента този въпрос не е решен и допълни, че ако бъде повдигнат, той ще го отнесе към МС и НС. Танев коментира и друг скандал – задържана майка в Сливен за това, че е ударила учителка. Министърът обеща тя да бъде санкционирана и обясни, че всеки, който удря учител, е идиот.”Болшинството не трябва да страда заради отделни, бих го казал директно без никакъв срам, идиоти. Защото, който удря учител, е идиот”, каза министърът.
По публикацията работи: Вера К. Александрова
Източник : dnes.bg

Efekt 2

Нашият коментар от Blife.eu естествено всички знаем какво ще приеме нашият толерантен и демократичен парламент!Нали все пак нашите депутати са там да представляват волята на Народът на техният електорат!Никой няма да се допита да ли трябва да спазват закона, а просто ще го променят!Та в Бълагария всеки който има достатъчно пари може да си поръча закон ! Нашите бежанци идват от богати държави и имат богати роднини и може утре да поискат техният майчин език и нали вече са си напазарували депотататски кворум и готово и на финала Българският език ще стане свободно избираем предмет помнете думите ни!Друг е въпросът , че децата ни в училище са подложени на агресия скоро обаче ще трябва да се адаптират към радикална агресия!Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator