ДПС призова всички Българи да запеят “Стани , стани юнак балкански”

ДПС призова всички Българи да запеят „Стани , стани юнак бълкански „

Хубава си моя горо миришеш на ДПС

ДПС: Ще пеем български патриотични песни и ще агитираме на турски!
Лютви Местан заяви, че няма нищо лошо в това ДПС да използва „Кой уши байрака“, тъй като песента е превеждана на много езици. Няма нищо лошо да се използва този ориенталски аранжимент. Партията ще отговаря на агресията с песни. Според лидера на ДПС, някой се опитва да направи интрига, която да използва за политически цели. Местан и колегите му смятат, че няма по-хубаво нещо от това всички дейци на партията да пеят патриотични български песни.

ДПС използва тази песен, за да може да се възпее Райна Княгина, всеки да запее „Кой уши байрака…“, да извика „Свобода или смърт!“. С ДПС са свързани само истински патриоти, които обичат България, каза Местан в свое интервю по телевизията. Пълно съвпадение е, че на същата мелодия някой е направил турска любовна песен. Това по-скоро е богатство на фолклора, а не проблем.ДПС няма да спира с пеенето на патриотични песни по събитията, които ще води. Местан се зарече и, че няма да отстъпи за агитацията на майчин език. Законодателството на ЕС позволявало това да стане и така ще бъде.
Подигравка ли е изказването на Местан?
Източник: join.bg

Efekt 2

Мариана Георгиева: ДПС не е търсело провокация. Песента била турска любовна песен!!!
Това заяви в ефира на НОВА Мариана Георгиева депутатка от движението за права и свободи, в спор с представител на ВМРО. С ожесточена защита на ДПС тя почти не остави думата на представителя от ВМРО, като представи, че певеца пял на скандалният клип бил пял две песни и ги бил смесил. Първата песен наистина била за Райна Княгина, а втората част тази която бе на турски била турска любовна песен. А съвпадението било от това, че фолклора на балканите бил много идентичен.Мен, ако питате пълни глупости и срам и позор за въпросната дама, да защитава така една турска партия при положение, че е българка, но това си е въпрос на това което носиш в сърцето и душата си, явно за разлика от мен тя носи Турция, а не България.
Това споделиха пък от : spodeli.eu

Нашият коментар на Blife.eu е, че ДПС демонстрира сила и власт за повдигане на духът на техните избиратели! Демонстрира и безсилието на това правителство, което се крепи на задкулисните им договорки! Демонстрира превест и доминат! Коя е следващата песен можем само да гадаем може да е Химнът на република България и  да ни покажат как ще звучи на майчин език? След турцизирането на помашкото население на циганите и след десетките хиляди мигранти настанени в България и сега Европа ще ни изпрати стотици хиляди и след 2 години те всички ще гласуват за ДПС!Тогава Ние Българите ще трябва да живеем в гета и да вървим с наведена глава !
Тогава ние ще се статистически малцинство в собствената ни страна и територия, а първа политическа партия ще е ДПС и тя сама ще избира законите си правилата и нормите по който ние ще трябва да съществуваме!Пълни лъжи са че Турция иска да откъсне територия от България, те искат цялата ни територия и скоро ще я имат !
Да благодарим на псевдо патриотичните партии !
Да благодарим на ГЕРБ без тяхната помощ това нямаше да се случи !
С подкрепата на Турция и Американската Армия у нас властта им е гарантирана !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator