Ислямска държава готви Ядрени удари

Ислямска Държава готви Ядрени удари

Ядрени удари готвят от Ислямска Държава!

Ислямска държава готви „ядрено цунами”, което да убие стотици милиони хора по цял свят. Това твърди немският журналист Юрген Тоденхофер, цитиран от британското издание „Дейли Експрес”. 75-годишният германец, бивш депутат от партията на Ангела Меркел, е единственият репортер, успял да се внедри в терористичната групировка и да се измъкне жив.Тоденхофер прекарал 10 дни сред бойците на ИД и бил придружаван от един от най-свирепите палачи – Джихадиста Джон. Според експерти немецът бил допуснат толкова близо заради славата си на отявлен критик на политиката на САЩ спрямо Ирак и Афганистан.

„Западът сериозно подценява силата на „Ислямска държава”, твърди Тоденхофер в книгата, която написал след опасния си експеримент. Синът му, който го придружавал по време на „мисията”, дори заснел видеоматериали. „Хората там живеят в бараки, в къщи, полуразрушени от бомбени атаки. Аз спях на пода или в най-добрия случай върху пластмасов „матрак” – разказва журналистът.

Efekt 2

Той обяснява, че в момента джихадистите контролират територия по-голяма от Великобритания. „Всеки ден стотици доброволци от цял свят се вливат в редиците им”, пише още Тоденхофер. Той казва, че обезглавяването на пленници било стратегия, целяща да всява страх и ужас сред враговете на групировката.
„Не виждам кой би могъл да спре „Ислямска държава”, освен арабите” – заключва Тоденхофер.
Източник: blitz.bg

Ние от Blife.eu сме силно обезпокоени от тази информация след като знаем кой е негласен съюзник на ИД !Сигурно и лесно ще бъдат снабдени с Ядрено оръжие сами и само хаосът да продължи на всяка цена !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator