Бирници, а не управници

Бирници, а не управници


Бирници сте, а не управници и сте безродници нагли!
Така започват клетвите ми всеки месец когато отида в селската поща да си платя сметките!

Една крушка ползвам и един телевизор, а сметката ми за тока все расте!
Вода ползвам от кладенеца за животните и за мен, а пак ми вдигат сметката за водата !
Вдига сметките за смет и местните такси, а никой не е отворил вратата ми да ме пита как живея с пенсия от 225 лева? Каквото градината роди това и ще ядем, пари за една умирачка не можем да съберем!

Вдигат ни лекарствата, а аптека няма, градът е далеч и недай си Боже да замръкнем подпирам вратата с едно дебело дърво и се моля да не влязат апаши, че имам животинки и на тях се надявам ! Не се чуват много петли сутрин и кучешки лай няма вечер, обезлюдяваме се, само камбаната напомня от време за някой, който се е преселил на по-добро място !

Efekt 2

Немили сме и недраги децата са по чужбина и няма да си дойдат, защото продадохме нивите и каквото имат да се уредят в чужбината, че тук няма живот за младите и за старите няма, ама ние поне си поживяхме малко и дом, и семейство сме имали, толкова брашънце като има една кашичка ни стига!

Младите прокудихме, кой ще ражда деца тук, кой ще работи не ми побира акъла!
Как я мислят тези бирници като вдигат всичко – ток, вода, храна, как ще я караме, как ще живеем незнам!

Управниците ни са се превърнали в бирници дето само вдигат цените, а пенсиите и заплатите не, а това си е мъчение на стари години да се чудим как да свържем двата края, но дано всички безродници дето ни скалъпиха така един ден бял да не видят и те като нас да не се радват на деца и внуци и те да се молят Господ да ги прибере по-добре, отколкото да се мъчат ден след

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.