Един българин помоли Дядо Коледа да изджаска премиера отзад

Един българин помоли Дядо Коледа да изджаска премиера отзад


Пожелайте му успех, драги читатели!
Един българин не издържа!

Вижте какво публикува във Фейсбук: „Помолих Дядо Коледа да ми помогне да изпълня през 2019г. една своя мъжка мечта, но той ми каза, че сега е много зает с мечтите на джендърите и ме изпрати при Дядо Мраз.

Той пък ми каза, че моята мечта е мечтата на почти всички български мъже, така че да започвам веднага тренировки!

Efekt 2

Аз просто искам на новите избори за Европарламент, да ме изберат за Кмет на Симитли! За да казват нявга и за мен – „Ето, това е Кметът, който е @@@л бащата на Народа“!
И веднага започнах усилени тренировки с ишиаси в един кметски кабинет!

Пожелайте ми успех“!

Казва: Стойко Стойков

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.