Как ще ги стигнем Албанците?

Как ще ги стигнем Албанците?


Как ще ги стигнем Албанците след като задминахме Румънците?

Бойко Борисов на безбройните му визити в Европа договаряше износ на млади и внос на мигранти!
Ето как една Албания се бори с демографската криза ! Да добавим, че Албания не се намира в Европейският Съюз и на нея не се гледа като на донор на кадри и потребители за стоки от ЕС!

В една Албания при 1-во дете държавата Ви отпуска еднократна финансова помощ от 12 000 лева !

Efekt 2

При 2- ро дете сумата нараства на 19 000 лева. За трето и четвърто има още много стимули ! Държавата Албания има десетки програми за допълнително стимулиране на младите хора и ги потиска към по-добър живот и създава условия за повишаване на популацията и качеството на живот! В България Борисов отпуска от 250 до 350 лв. еднократна помощ в зависимост в коя община живеете, но пък раждането е 900-1000 лв. за сметка на родителите освен, ако не сте Роми, че те пожизнено са освободени от такива плащания по незнайно какви пътища!

И така в България, ако случайно успеете да родите и да отгледате дете то на 90% ще мигрира след като се изучи у нас !

Как ще ги стигнем Албанците ли, както стигнахме Африканците, но и те правят повече деца от нас!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.