Обратният склон на Демокрацията

Обратният склон на Демокрацията

Обратният склон на Демокрацията ..
Обратен ни е премиерът и всичко тук е пак на обратно!
Напук на всичките закони у нас ни управляват пак на обратно!
Тук Темида вечно сляпа е, природните закони и тези на вселената някак си са в застой! Върви си по магистралите премиерът ни, а народът вика, че царят е гол !

Обратни са ни мутрите и нищо мъжко вече не остана !
Полицията ни пази престъпността, защото тя си плаща на ръка, а народът кучетата го яли – оставен е на съдбата на милостта! Разграбиха заводите на обратно на Капитализма вместо да строим живота нов се стремим да изтрием Комунизма от съзнанието на отроденият ни народ !

Обратно пак разбрахме що е армия и обратно пак на всички на инат строим ограда, която всеки може да премине и в държавата ни да впие !

Efekt 2

Обратно на всички на и на инат съсипваме горите и земята тровим колко можем, на инат както и водите, и въздуха да тровим!
Обратно и на инат образование и медицина унищожихме да внасяме ваксини с живак, до къде стигнали сме ние?

Това не е криворазбрана Демокрация, това е бандитска диващина и пак обратно и на инат задминали сме всички, казва премиера живеещ в една ласкателска химера!

И в паралелната държава пак всичко е на обратно и на инат гледаме, че щавят се довчерашни ортаци уж в един котел са, уж са от едно котило, а грабят се по между си пак на обратно и на инат от това, в което са се клели докато са били млади и ергени!

Това не е робия и ад не е, няма дума, с която да опишем България къде е, а народът търпелив смирено пак на премиера ни се кланя и не от уважение, а главата си пред сабята привежда с една едничка надежда ден по-рано да се мре, че да се отърве !

Обратно е всичко в страната от премиерът до правилата на играта! Това е обратният склон на Демокрацията – води ни до пропаст нацията!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.