Бомба на летище „София”

Бойко Борисов Бомба на летище „София”
Бойко Борисов имали бомба на летище „София”

Бомба на летище „София” с часовников механизъм, който ще тиктака 35 години !
Ройтерс съобщиха, че турският холдинг “Лимак” обяви интереса си към летище София като част от политиката си отворена към източна Европа и Африка !
От Ройтерс се позовавът на Ебру Йоздемир,която е прекият одитор на инвистиционата политика на “Лимак”, която в сряда заявява, че “има процес за приватизация на “Летище София” и се интересуваме от него като офертите ще се събират през есента”.

И сега какво се получава на практика правителството е решило самолетите да спасяват влаковете !
Истината е че става дума за концесия за 35г.на софииското летище което е най голямото в България!
Турците са съгласни да платят 1.2 млрд. лв., от които веднага трябва да се внесат 550 млн. лв. еднократна такса, която ще отиде за дълговете на държавните железници.
Дали ще им подарим най големият авиовъзел на България ще стане ясно на 20 октомври именно до тогава ще трябва да са подадени документите !

За това апетитно парче Ивайло Московски обяви, че към концесията са проявили интерес операторите на летищата в Мюнхен, Франкфурт, Цюрих, Ванси, Лион, Дъблин, както и инвестиционният фонд зад лондонското летище “Хийтроу”. “Катарците и китайците също заявиха интерес, от Турция “,
Та сега ако Турската компания спечели надпреварата за летището всички ние ще станем свидетели на поредното доказателство че правителството ни е протурско и решеният не се взимат в София а в Анкара !

Efekt 2

Истината е че Бойко Методиев Борисов е на каишка от Ердоган и васалното му положение не може да се скрие няма завод в България който да бъде открид и Бойко Борисов да не е почетен гост за да видят всички работници и турският бизнес че премиерчето е на повикване !
Вижда се че България се изкопува мощно от Турция на скоро грабнаха Токуда днес искат летище така е правителството натисна Японският инвеститор и турският холдинг купи Токуда на безценица !
Чели сте под игото в което става дума за Турското Робство е скъпи читатели само едно нещо е по лошо от робството и т е икономическото робство !
Там кадето стъпят Турските инвеститори Българското изчезва Борисов бе канен в заводи в Търговишко и Разградско !

Справка в Бюрото по труда на место показва че от 265 обявени работни места в региона само за 3 няма ограничение задължителен говорим език Турски език !
Честито Инвеститора казва че всички табели по вратите и всички описания са на Турски език защото началниците и управленският екип както и администрацията са Турски граждани от Турция и ако искате да работите в този завод вие трябва задължително да знаете Турски език и така потурчването започва !

И така доброволно слагаш феса обуваш шалварите и с гордо вдигната глава продължаваш иначе ако откажеш от глад умираш !
Браво на Борисов бъдещият падишах време да му кажем шах и мат или ще ни направят на мармалад !
Продаваме самолетите за да спасим влаковете за да ги продадем на някой еврейска куриерска компания пак без пари и изведнъж Железниците най голямата пътна артерия и най ефтеният транспорд за промишленността ще излязат на печалба но до тогава да направят новите линии и всичко да бъде построено от държавата както междувпрочем стана и с летище София!

Истината е че България е в ликвидация и Борисов като съдия изпълбител продава държавното имущество за колкото си иска и на когото си иска безнаказано и безочетно !
После думата робство ще бъде заменена със думата съжителстване или „ kölelik” една държава която не признава думат геноцид днес поглъща друга държава !
Булгаристан

Не се чудете че в Турция на официална визита Бойко Методиев собственоръчно написа БУЛГАРИСТАН И СЕ ПОДПИСА ПОД ТОВА ! ВИЖ ТУК !
Още ли се чудите когато гласуваш за ГЕРБ дали не предаваш отечеството си ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.