За БОРИСОВ и Народната любов и как страстите могат да ескалират + ВИДЕО

За БОРИСОВ и Народната любов и как страстите могат да ескалират + ВИДЕО

За народната любов и поредното видео за Бойко Борисов !

И как така нашето слънце озарява толкова много хора! Според последните статистически проучвания над 65% не харесват ГЕРБА ! Това, което не казват от статистическите проучвания е, че думата „не харесват“ не е точната риторика на народната „ЛЮБОВ”!

Efekt 2

Истината е, че това е твърдият процент на тези, който честно и открито заявяват, че го МРАЗЯТ и да това са само няколко милиона, който мразят Борисов ! Като добавим и тези, който не гласуват и тези, който пък гласуват под строй за други партии май за Гербавите няма кой да гласува по сърце и душа!

Техните гласове са под натиск и репресии, а Мафията ще застави зависимите от тях да гласуват за ГЕРБ за да продължат кражбите – усвояването по обществените поръчки, което май НЕ Е СИГУРНО и ЕВРОПА ПОРЯЗА ГЕРБА! Ще гласуват тези, който работят по рудници и заводи на Олигарсите по заповед на някой от Американското посолство, който вече е обяснил на нашенският олигарх, че ако не е послушна парите са му в са офшорка и могат да бъдат запорирани от някой Банка, а да е чувал някой банка да вдига запор ? И че после ще го разнищят през доставчици на материали и суровини както и през другите към който не е изпълнил договорите си ! Тя схемата е ясна – Гледай Украйна и ПОТРОШЕНКО, сещай се и за България !

Кафетата с ДПС – Местан Борисов ще трябва да пие в офисите на га-ДОСТ ама га-ДОСТ ще трябва да покаже, че може да акумулира колкото се може повече избиратели и все пак от Турция ще искат отчетност за парата дето е дадена ! И вероятността Местан да оплеска ануса е много вероятна като гледаме как се сменят премиери за един ден в Анкара сещайте се за Местан под какъв стрес е ачкаханинът ! Та поетите ангажименти на Местан може да му сложат главата на дръвника на новият султан !

Между другото и с Борисов е така и той поема всякакви ангажименти към всеки по влиятелен по света, който има интереси у нас ! Американското правителство има интереси, Канадци и Германци, всички имат интереси у нас дори и Руснаците, а само Българите нямат интереси или по-точно няма кой да ги защитава ! Поне така бе с Българският бизнес поставен да работи в неконкурентни условия в собствената си страна с неизгодни лихви по кредите, скъпи суровини и рекетьорско правителство, сива икономика дето се казва и пари да печата пак ще фалира, много на хранилката !

Правителството с чуждите търговски верига унищожи малкият и среден бизнес, а големият Бизнес всеки ден си сменя собствениците – една мутра днес е силна, утре друга и така е при Борисов ! Та и тази година Изборите ще бъдат най-интересните до сега. Те първа ще има много изненади ! ГЕРБ пак разчитат, че който и където да гласува те пак ще приложат старите тактики за подмяна на вота било с бюлетини, било с протоколи и резултати ще са тези, който те решат !

Къде е демокрацията ли, ами няма такава. Сами видяхте, че моделът ГЕРБ вече се разпростира из Европа дори в Австрия гласуват по десет хиляди човека на секция в повече от живущите там и от хората по списък, а какво да кажем за България ! Време е да се замислим има ли реална демокрация или има една хунта, която е узурпирала властта! Слави Трифонов каза, че е готов за Революция в ефир, а ти готов ли си Българино ? Над 200 малки партии няма да бъдат допуснати до властта, ами една по една ще бъдат елиминирани, МАФИЯТА не обича промените !

Олигарсите не искат да допуснат други до заводите и предприятията, защото утре ще посегнат на тяхното, защото в България реално бизнес няма, а има грабеж, рекет и отнемане на чуждото ! До вчера Делян Пеевски бе КОЙ, а днес всички виждаме как се превръща в НИКОЙ! Така колко бизнесмени си преместиха бизнеса в чужбина заради рекетът на правителството на ГЕРБА?

Дамбовеца затвори фирми и кой страда – 1200 човека на улицата заради това, че не позволи да бъде рекетиран от ГЕРБА и сега съдят страната ни в Страсбург и защо страната ни плаща стотици милиони, а не се потърси персонална отговорност от истинските разбойници ! Но за да има България и Българи това е неизбежно! Дали ще има цветна или кървава революция ние трябва да сме готови за това, защото в България от векове власт се дава или с кръв или по наследство ТОВА Е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.