Мамка Ви и политици + ВИДЕО

Мамка Ви и политици + ВИДЕО

„Среден пръст за всички политици и крадци на всички, който се сменяха през тези 26 години“!

Говорят си в студиото на Мартин Карбовски и Мариан Вълев (Куката) показа среден пръст в ефира ! Това което всички ние трябваше отдавна да направим ! Всички ние виждаме тази ширещата се бедност и безработица!

До кога ще си затваряме очите когато видим пенсионер да си брой стотинките за хляб и мляко? До кога ще си обръщаме главите когато видим младежи пушещи трева и пиещи бира на някой пейка невиждащи смисъл и алтернатива, нямащи стимул да се борят и учат, нямащи работа и цел в живота дори?

Efekt 2

До кога ще си затваряме очите когато всеки ден виждаме престъпност, нови инкасатори по селата поставени от групировки минават на оглед от дом в дом и всеки е жертва и всеки е грабен и обиран, а правителството и МВР участват всеки ден в грабежите на България? До кога ще си затваряме очите пред единствените опашки в страната, в Болниците и по аптеките?

До кога ще позволяваме да ни тровят през храната и водата, да ни пръскат като мухи с препарати имали един човек който да е здрав в страната ни? До кога ще търпим всеки ден се вдигат такси и данъци, а народът мълчи?

Всеки ден бие камбаната, а народът седи и чака своят звън ! Всеки по деен и образован избяга от страната, избягаха като плъхове от потъващ кораб вместо да запретнем ръкави заедно и да оправим пробоините и да заплаваме с гордо вдигнати глави в океанът наречен живот, а ние се давим в бедност и нищета !

Компромис след компромис никой не е по-силен от гладът и ден след ден те ни смазват смазват духът ни смазват телата ни с непосилна работа за мизерни пари с който не можеш да си платиш и лечението ! Цари пълно беззаконие и престъпност, живеем ден за ден, а то не било живот, а оцеляване !

Оцеляване на предела, а този предел не Ви ли дойде в повече! Вдигат се цените на тока, на водата, на храната, на горивата, но ние пак мълчим, лишаваме се от нещо предимно от лекарства, лишаваме се от нещо предимно, от щастие и лишихме се от гордост и чест, а драпаме се като псета помежду си за някой кокал ! А кокалът дори не е и кокал, а само обещание за кокал и повечето пъти кокал няма а ако случайно успееш да надскочиш стандарта и влезеш в сивото създадено от пак това правителство ще бъдеш следен и подслушван до момента в който ще дойдат мутри или КУКИ (което май няма разлика) и ще ти вземат всичко!

Ако се дърпаш пак ще те оставят без бизнес и пари, но и здравето ще си загубиш ! Съд и прокуратура работят на принципът на рекетът, а адвокатите са като куриери на пликове от и за Темида! Иначе корупцията ни изяжда, а ние не сме ли тези, който трябва да кажат среден пръст на всичко това! Но ни е страх, страх ни е от промяната дори ни е страх да сме свободни, защото за да си свободен означава да вземаш решения, да носиш отговорност за делата си, за постъпките си и това е нещото, което първо трябва да се промени и да променим самите себе си !

СРЕДЕН ПРЪСТ НА САМИТЕ НАС ! И после чак да изискаме от другите да се променят законите и за законът да бъде за всички равен господар на реда, а има ли ред всичко ще се нареди ! За кого е средният пръст ти избираш, но така не може, а трябва промяна и то веднага !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.