ИСТИНАТА защо БОЙКО каза, че Исус ще свали, но Митьо Очите ще спаси!

ИСТИНАТА защо БОЙКО каза, че Исус ще свали, но Митьо Очите ще спаси!
ИСТИНАТА защо БОЙКО каза, че Исус ще свали, но Митьо Очите ще спаси!

Ние от blife. eu ще повдигнем завесата по темата защо именно Бъчварова прави коментари за Димитър Желязков и защо Премиера така взима страна и се полагат нечувани до сега грижи за Митко от Българското правителство!

Ще Ви разкажем една история случила се на друго място по света преди няма и месец в Колумбия!
Бедният 65-годишен фермер Хосе Мариена Карлотос е получил парче земя, така нареченото оземляване и субсидия от колумбийското правителство, за да отглежда палмови дръвчета за добив на масло, да онова палмово масло с което ни тровят !

Докато разкопавал нивата, Хосе се натъкнал на нещо твърдо и синьо!
Фермерът открил няколко добре запечатани сини бидона, но когато ги отворил, буквално онемял като видял какво има в тях !

Efekt 2

В найлонови пликове в бидоните имало общо 600 000 000 долара!
ДА това не е грешка – ШЕСТСТОТИН МИЛИОНА ДОЛАРА В КЕШ!

blife.eu

Оказва се, че това е част от 30-милиардното съкровище на легендарния наркобарон Пабло Ескобар, което той буквално е закопал в ниви по цяла Колумбия през 80-те години на 20-ти век!
Така правят Мафиотите заравят си парите и тази практика не от вчера за днес тя е от векове !
Какво търсят иманярите, нима не търсят гърнета с монети останали от онова време !

По времето на ГЕРБ 1 доста бандити си отидоха та и в този ред на мисли покрай магистралните грабежи се спомина още един бандит и след смъртта му когато почнаха да щавят правителствените хрътки разбират, че състоянието на бандюгата е било над 22 килограма злато скрито в тенекия от сирене някъде в планината до родното му село !

Ние от blife. eu умишлено не споменаваме името на бандита както и селото му в което е имал виличка и се е скатавал след всеки удар !
Не споменаваме за да не предизвикаме треска за злато в буквалният смисъл на думата и да нарушим спокойствието там !

Та и всички знаят, че нашият герой, защото геройски се държи на операционната маса Димитър Желязков има скрити според непотвърдена информация над 50 000 000 кеш !
Това му трябва на Бойко Методиев кешът да ама не има един лаф, че „кьораво око сълза не пуска“ и Митьо трябва да прогледне иначе язък за цялото фиаско дето сътвориха от СИК И МВР !

Знае се, че и Митьо Очите има и колекция от антични златни монети от типът на Ауреуси на римски императори също на голяма стойност придобити сещате се как не с покупка или иманярство, а с методите на мутренската дипломация!

И след като заговорихме на тема за съкровищата преди много години един съименник на Митьо Очите, който също се казваше Димитър Желязков – ИМПЕРАТОРА също бе убит, но никой не намери скритите му съкровища, а останаха само легендите за огромните количества пари и антични ценности за който могат и от Лувърът да му завидят !

demitriev Бай Желязко Императора
Закопани нейде в планините !

Та Митьо очите трябва да се събуди и Борисов ще обърне светът и не само на Исус, но и на Дявола ще се обадят само и само да го съживят !
А на въпросът от къде знаят, че има скътани над 50 000 000 лв. Димитър Желясков от МВР и Борисов ние ще Ви отговорим, че Митьо Очите е спряган за един от крупните търговци на наркотици в страната !

Ние от blife. eu казваме: Отговорът е ами от МВР и ГЕРБ си пазели фактурите към Митьо Очите !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.