Борисов и Павлова – слепи и глухи за протестите срещу скъпите винетки

Борисов и Павлова - слепи и глухи за протестите срещу скъпите винетки

Премиерът Бойко Борисов и регионалният министър Лиляна Павлова не спряха при протестиращите, които бяха излезли на АМ „Струма” срещу поскъпването на винетките

Около 13 ч при разклона за Дяково при Дупница се събраха протестиращи от Благоевград, Бобов Дол, Дупница, Радомир и Перник. След разговор с шефа на РПУ Дупница Борислав Динев, който им обясни, че протестът им е разрешен за пл. „Свобода” в Дупница, все пак се стигна се до консенсус да излязат на магистралата, но в аварийната лента, съобщава БГНЕС.

В 13.35 ч около 50 коли паркираха в аварийната лента в началото на лот 2 след Дупница. Протестиращите знаеха, че премиерът Борисов и Павлова се прибират към столицата, след като откриха рехабилитираните участъци от второкласните пътища Разлог – Садово и Юндола – Разлог.

Efekt 2

Протестиращите очакваха премиерът да спре и той или Павлова да им обяснят за винетките. В 13.47 ч премина кортежът с премиера, който не спря, две минути след него стори същото и Лиляна Павлова. Към 13. 50 ч протестиращите тръгнаха по АМ „Струма” в посока разклона на Радомир. Около 60 -70 автомобила се движат с около 50 км в час по дясната лента в посока София.
Източник: www.tribali.info/

Ние от Blife.eu ще коментираме, че няма град в България в който да не се надигна народно недоволство за вдигането на цената на винетните стикери! В страницата Само за Истински Българи във Фейсбук с който сме в партньорски програми ни доставиха тяхната статистика за народното недоволство !

Това правителство не се вслушва в Народната Воля, а напротив министър Павлова излезе по медиите и съобщи, че било решено и това е “който не иска да си купува Винетка да не ползва републиканската мрежа” и така мутрата рекетьор Борисов реши да рекетира цял един Народ и го направи ! А това, че стотици хиляди са против какво му дреме ! Кучетата си лаят, а кервана на Али Баба и неговите разбойници си върви ! А това, че една малка страничка събра над 450 000 негодуващи за седем дни какво означава, означава цяла България е против, но Борисов еднолично взима решенията без да се допитва до народът, същият този народ, който не гласува на изборите и затова няма право на протест !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.