Браво на Стела Пеева!

Браво на Стела Пеева

11-годишната бургазлийка Стела Пеева напълно оправдава кръщелното си име и се превръща в една изгряваща тенис звезда /Стела идва от латинското Stella – звезда/

Тя спечели титлата в международния турнир “Champions bowl”(Анталия,Турция) и на сингъл, и на двойки. Така Стела представи достойно града и страната си в конкуренцията на деца от различни краища на света. За участието й в турнира помогна и Община Бургас. Желаем още много спортни успехи на възпитаничката на тенис клуб “Авеню”.
За това съобщиха от: www.news-bulgaria.info/

Ние от Blife.eu с гордост съобщаваме тази новина на всички Вас! Екипът ни от наше и от ваше име иска да пожелае много успехи в личен и професионален план на малката Стела !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.