Българите трябва да бъдат наказани

Българите трябва да бъдат наказани

Това обяви сенаторът републиканец от щата Аризона Джон Маккейн

„Българите трябва да бъдат наказани за своите чувства към Руснаците ! Или са с нас или против нас ! Нашите интереси на първо място ! САЩ не могат да се съобразяват с едно географско джудже ! „ Ето тази информация бе споделяна в социалните мрежи ! Ето и колажът разпространяван във Фейсбук :

Българите трябва да бъдат наказани

Efekt 2

Ние от Blife.eu само ще напомним, че Петър Стоянов връчи на Маккейн орден „Стара планина“ I степен „за извънредно големите му заслуги за укрепване и развитие на българо-американските отношения и за последователната му подкрепа за присъединяването на България към НАТО“. За последно Джон Маккейн кацна в България на 8 юни 2014 г. заедно с още двама свои колеги – Рон Джонсън и Крис Мърфи, в рамките на совалка в Източна Европа. Темите на разговорите с президента Росен Плевнелиев !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator