На кого слугуват от босфор тв

На кого слугуват от босфор тв

Миков жертва на невероятен номер от bTV!

Лидерът на БСП чака близо час за участие в сутрешния блок Служителите от нюзрума на Би Ти Ви се изгавриха жестоко с лидера на БСП Михаил Миков. Председателят на столетната партия бил поканен тази сутрин, а участието му анонсирано за първите минути след новините в 8 часа. Миков пристигнал точен като швейцарски часовник. Служителите му поставили микрофон на ревера и кабели. И тук започнала драмата. Вместо да му дадат думата, водещият на сутрешния блок Хекимян му казал да изчака известно време. По същото време по Нова телевизия вървеше участието на премиера Бойко Борисов. От Би Ти Ви упорито не дали думата на Миков, а пуснали… “важен” репортаж за трафика. Часът станал 8.40 и Миков обяснил но водещите, че трябва да тръгва, защото му предстои пътуване в страната. Явно служителите на Павел Станчев само това са и чакали. Те нагло обявили в ефир, че Миков е решил да си тръгне! Скандалът е огромен! Става ясно, че Павел Станчев е формален шеф, който има думата само за прогнозата на времето. В същото време служителите му предоставят щедро ефира си всякога и по всяко време на босовете на Реформаторския блок, който са си като у дома в студиото на Би Ти Ви. Очаква се официалната реакция на “Позитано” 20!
Източник: blitz.bg/news/

Ние от Blife.eu: На кого служи тази телевизия босфор тв ? Очеваден е слогинажът им към ДПС и ГЕРБ и Реформаторите други за тях няма ! Е скъпи читатели ще гледаме турски сериали, а в паузите само и единствено Бойко Борисов !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator