ИД с първо видео на иврит +ВИДЕО

ИД с първо видео на иврит +ВИДЕО

„Ислямска държава” се закани: Изтриваме евреите от лицето на света (ВИДЕО)

Ислямистката организация „Ислямска държава” за първи път публикува обръщение на иврит, отбелязва сайтът „Сругим”. На клипа екстремист във военна униформа и черна маска предупреждава евреите, че „халифатът” първо ще ги унищожи първо в Йерусалим, а след това и по целия свят.„Продължавайте да се занимавате с делата си, но скоро ще се доберем до вас. Вие в десетократен размер ще отговорите за своите престъпления. В Йерусалим и в цяла Палестина няма да остане и един евреин, а след това ще избавим от тази болест и целия свят”, обещава той.

Екстремистът заяви, че няколко палестинци с ножове са успели да потопят в страх цял Израел, където евреите изпадат в паника, когато някои шофира с превишена скорост или просто държи нещо в ръката. „А сега си представете какво ще стане с вас, когато дойдат десетки хиляди, за да ви режат… Вас ви защитават границите на Сайкс-Пико, но ние ги премахнахме между Ирак и Сирия, ще ги махнем и между Сирия и Йордания, навсякъде. Ще се доберем и до вас и ще ви унищожим”, каза той.

Efekt 2

По думите на ислямиста, „Ислямска държава” настъпва към Израел от север, от юг и изток.
Източник: blitz.bg/news/

Ето и видеото :

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator