Бъчварова: Който бие зло не мисли

Бъчварова: Който бие зло не мисли

Румяна Бъчварова: Човекът, който е нападнал Сидеров, е дал показания и е освободен

Полицията спаси лидера на „Атака” от „народната любов”, заяви вътрешният министър Полицията спаси Волен Сидеров от „народната любов”. Човекът, който е нападнал лидера на „Атака”, е дал показания и е освободен. Това обяви вътрешният министър Румяна Бъчварова пред БНТ.„Чуваме различни версии от Волен Сидеров и от хората около него за случката пред НАТФИЗ. Друга обаче е версията на хора, които са били също там. Именно затова аз бях там, за да се уверя какво става. Факт е обаче, че версиите на хората около Сидеров драстично се разминават с реалността”, обясни Бъчварова.

Вътрешният министър е категоричен, че полицейските служители не са упражнили насилие над Сидеров, именно те са направили така, че да няма по-големи последствия за лидера на „Атака”, защото на място определено е имало хора, които са искали да се саморазправят със Сидеров.

Efekt 2

„Нашите служители опазиха Сидеров от „народната любов”. Видях, че на място имаше силно афектирани хора, които искаха да се саморазправят с него. Човекът, който нападна лидера на „Атака”, беше задържан. Разпитан е – не е и никога не е бил полицай. След разпита е освободен. След инцидента Волен Сидеров е минал през болница, а след това също е дал показания”, сподели още Румяна Бъчварова.

Тя каза още, че явно е добре вече да се помисли да депутатския имунитет и каква точно защита да има. „В много страни депутатите имат имунитет, който визира само свободата на словото. Добре е обаче да може депутати да се задържат за престъпления от общ характер”, поясни вътрешният министър.

Попитана дали Волен Сидеров е тестван за алкохол и наркотици, Бъчварова каза: „Тест за наркотици и алкохол може да се направи само ако лицето даде съгласието си”.
Източник: blitz.bg/news/

Ние от Blife.eu питаме кой полицай би ударил депутата ако не му е наредено ! Ние смятаме, че всеки един полицай преди редът и Родината си, преди всичко пази заплатата си ! Та в този ред на мисли питаме нима в Българската полиция не се подбират и обучават техните служители да имат едно качество преди всичко и то е да могат да изпълняват заповеди това е задължително ! Та как иначе един полицай ще бие без да са му заповядали ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.