Николай Цонев ирония +ВИДЕО

Николай Цонев ирония +ВИДЕО

Ето какво публикува на стената си Николай Цонев

Публикуваме текста без редакторска намеса :

Това предложи вчера лидерът на ПП „Нова алтернатива“ Николай Цонев, влизайки напълно екипиран с военна каска и полицейска жилетка в НДК за рождения ден на списание „Хелоу“. По думите му вече е опасно партийните лидери, които са извън приятелския кръг на ГЕРБ, да се движат незащитени. За съжаление, опасността е също толкова сериозна и за обикновените граждани, които вече не могат да се разхождат дори по централния софийски булевард „Витоша“ без притеснения, че могат да станат случайна жертва на снайперист, допълни Цонев.

Efekt 2

Новата униформа на опозицията – с каска, бронежилетка и без оръжие – има и друга символика, твърдят от ПП „Нова алтернатива“. Каската предпазва от отломките на рушащата се власт, а бронежилетката е последната останала защита за сърцето и гръбнака на българската икономика – малкия и среден бизнес. Иронията на един от големите български политици беше посрещната с одобрение от присъстващите на светското събитие

Източник: Николай Цонев

Ето Видеото: Опозиционните лидери да се движат с каска и бронежилетка

Ние от Blife.eu ще коментираме,че иронията на Николай Цонев е един вид предупреждение за всички нас . Ние питаме трябва ли да се страхуваме от диктатура и ежедневно използване на груба сила върху всички нас!
Припомняме, че срещу него в правителството на ГЕРБ 1 също се отнесоха по крайно репресивен и оскърбителен начин за което след това той осъди България в Стразбург. Ето как се появи и Движение за СПРАВЕДЛИВОСТ – РПГ! Ирония или не, факт е че срещу Българските политици има и физическо посегателство, което е под диктата на МВР и ние осъждаме това крайно остро !
Това е крайно недопустимо и явно посегателство не само срещу личността, а и целящо да всее респект срещу всички опоненти на ГЕРБ и компания ! Трябва всички остро да осъдим този факт на посегателство срещу демокрацията в България!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.